Nyår

Sådär ja, nu börjar det dra ihop sig lite. Jag &Sofi fixar oss förfullt. Blir den rosa kl'nning med strumpisar&nån tröja, kanske sofis päls, bilder kommer imorgon. Orkar inte att steressa och lägga in dom. Men vi hörs vid tolv slaget då jag ska mobilblogga, kisses! &gott nytt år, ha en fin kväll :)
/A

sista dagen på året.

Hola! vaknade för någon timme sen.. Sofi kommer snart, vi ska äta sen vet jag inte, orkar inte skirva. men mobilbloggar nog i kväll. GOTT NYTT ÅR :D
/A

tråkiga inlägg

Linn kommer hit nu. Vi ska kolla beck elr Wallander , haha som förra vintern. Ska bli mysigt. Hoppas hon hade popcorn hemma är sjukt sugen på det ! HAHA. Jag får stå för läsk chips&GRÄDDE mohaha, så gott. Nej nu ska jag fixa lite innan hon kommer. Puss på er.
/A

/A

I loved u first, I loved u first

Update

Jag får ursäkta för den otroligt dåliga upptaderingen idag. Har varit sjukt trött&är det fortfarande. Och internet lägger av typ var 15:e minut, skit drygt. Men har fan suttit&spelat sims hela dagen bara och kollat tv. Är fortfarande helt död. Har ställt klockan varje morgon på lovet typ, hur o nice är inte det? Men imorgon blire sova som aldrig förr asså. Imorgon är det ju nyååår. Wie.

Vad har ni för planer ? Dela med er föfrfan :)


Själv ska jag &några tjejer, Jessica,Elin,Emmelie, Lovisa,Emma, Michan och Sofi äta hos Linn. Sen vid elva halv tolv ner mot stan och kolla på fyverkerier (staving?) Haha, det blir nog mys, sen så ska jag sova hos Emma.

Hoppas jag orkar skriva mer ikväll, annars hörs vi imorgon, då lovar jag er att ni får se vad jag har på mig&hur jag ser ut, öäven fast jag ser ut som en fisk, haha :)
Hörs ikv då hoppas jag. ♥
/A

Sega internet..

Nu funkar datan normalt, eller normalt, men aja. så nu får ni bilder på det som inhandlades igår.


Kjol från monki, 100:-

Linne från H&M 50:-


Linne från weekday 50:-
Åh vad internet krånglar, vi hörs när det är bättre, take care :)
/A

..

Godmorgon bloggen, vaknade tidigt men legat deckade länge, somnade runt två igår. haha låg&mös med en isbjörn.. haha nu ska ni få se vad jag köpte igår, dock glömde jag ta kort på tjocktröjan&en t-shirt. Haha.

dom kommer sen hatar datan

only thing that matters




nej nu har jag sittsår i röven.. måste pallra mig härifrån
/J


Aouch, thight ensamhet!

Hei bloggis.
Just nu är jag depri, men denna semester är inte en dans på rosor, verkligen inte.
Känner ingen lust att umgås alls, kanske därför jag legat på rummet hela dagen och kollat på filmer.
Har varit otrevlig mot allt och alla, men vi bor/har bott så jävla tight under hela den här resan så man får liksom ingen tid över till att va själv och tänka, vilket jag behöver.
Medans alla andra åkt till Patong och shoppar och käkar så sitter jag här i loungen och surfar ba.
Insåg nyss att jag inte är brun alls, är verkligen blek för att ha varit här i 10 dagar, men somsagt, orkar inte sola..
Saknar Naiyang så grooovt.. svenskbaren, den halvtomma stranden och det chilliga hotellet för långtbort, tillochmed vildhundarna som bråkar 24/7.
Blir onödigt lack på en person som verkligen vägrar att höra av sig, skit på dig!
Åh vad jobbigt allt blev just nu, saknar mina vänner som kan hantera mig och alla andra där hemma. Frys lite åt mig!
/J


Skabbhotell

fyfan, vårat hotell, eller om man ens ska kalla dey hotell. SÅ JÄVLA SHABBY!
helt äckligt, hittade en myra i min säng(och det var inte jag, he-he)
Alla andra är på stranden, jag sitter i lobbyn och fantiserar. Ska kolla på Harry Potter och deppa för att jag aldrig visste mer om den killen. grymt korkad man kan va ibland.
Bilder från iförrgår kväll.



slaffsinlägg jag vet, orka bry sig.
bild1: @svenskbaren, ful myra
bild2: @svenskbaren
bild3: jag smyger bakom en äcklig taxigubbe vid namn porn, och nu såg jag att han inte hade några tänder. jävla fladdermus
bild4: jag och emma smyger vid pannkakaskillen, helt lökig snubbe
bild5: jag och alicia, grym brud som ska bli modell, "Faaaaan! KOLLA DÄR ÄR ALICIA!, henne träffade jag i Thailand!" , <3
bild6: jag och jeppe lite smygiströtta, spelar nått spel som jag vann på 24/7.
bild7: Dalleborn nr1, Basse :)


/J

DASK

Det var längesen vi körde dagens dask, så nu får karin vara med, och vi daskar surkärringen på tåget. Hon fick DAMP för karin inte visste nummret när man ska betala med sms, haha grattis bitterf*tta du blev daskad. Och J det var samma som fick damp på oss förut. Haha big DASK

På bussen

Hejhej bloggis, nu sitter vi på bussen, filmen var skitbra. Fast mega läskig.. Haha vi dog lite smått. Och frysit har vi också, så himla kallt. Men nu satt vi oss på varma bussen så allt är bra igen. :) haha nu ska jag vara social mot karin babe, puss och godnatt så hörs vi imorgon :d /A

Mot stan :D

Nu drar vi till stan med tåget, hörs imorgon!

/A

Med karin

Hejhej, jag och Linn kollade matcher hela kvällen igår i fyrishov, sen gick vi hem till henne&kollade film, imorse gick vi upp tidigt och kollade f94 match, men dom förlorade:/
Sen åkte jag till stan och träffade Karin :) hon e bajs :) och fisk :)
HEH. Nu sitter vi och ska spela sims, haha. Sen ska vi åka till sthlm  och festa gal1 ;) Sen hem &fyllekäka lite på donken då. eller? .. Nej vi ska på bioo, haha. Kommer bilder sen kanske. Vi hörs lovers <3
/A

slaffsinlägg.

Hola, blir ett slaffs inlägg nu, bussen går om tio min har mkt kvar att göra, vi fölorade och åkte därför ut ur cupen, nu blir det stan sen stenhagen där vi ska kolla match! Sover nog hos Emma, så upptadering imorgon, sorry! :D haha hejdå slaffs.nu!
/A

6-1

Hejhej, vi förlorade matchen med 6-1 haha synd, men dom var bra så. Nu är ny match som det är asmling till om ca en timme. Tagga nurå, sen blire hem duscha&sedan stan & sen får vi se vart vi åker. Blir väll kolla på matcher men ön vet jag inte vart. Nej nu ska jag tagga till och dunka musik för fullt haha, no life? Och jag hatar min data, hehe puss. Nu kommer lite bilder från gårdagen.

/A

yesterday/today

igår: Vi firade Crille som fyllde 50 år. Buffé på stranden, sen släppte vi upp 50 lyktor, och smällde 50 raketer, sen drog jag,emma,jenny,jocke,eric,lina,sanna,rebecka,elin & bella till svenskbaren.


idag: åka båt med the big family, sen åka kanoter i laguner och grottor, nu ska vi "ungar" i sällskapet till svenskbaren på gratis grillbuffé, special ordnat för oss. För imorgon åker vi till Karon och lämnar Naiyang bakom oss! Ses!



/J

Match

Hejhej! Nu har jag vaknat för en timme sen ungefär, taggar inför match nu, hehe lite scary är ensam hemma, men whatever. Blir hämtad av linn om typ 20 min :) sen match!! Ska möta ett skitbra lag som vunnit båda sina matcher + vann örebrocupen förra året.. Men man får hoppas på det bästa, sen blire kolla matcher &så. Hr ssen med bilder från igår, puisss!
/A

Min kväll!

Hejsan kära lärare, ingen kanske är vaken nu(?) Haha jodå ;) kom för en stund sen hem, kvällen har spenderats med underbara vänner emma michan och emelie i celsius hallen, haha. Emma och jag åt på donken först sen gick vi och träffade emelie och michan. Vi kollade på p93. Sen gick jag och emelie tillbaka till donken och tog en glass och hängde utanför då några killar glodde sönder sen när vi frågade varför så tappade dom självförtroendet i en brunn HAHA som emelie sa. Aja, tack för kvällen! Har lite bilder som kommer upp imorgon. Orkar inte nu. Vi hörs imorgon innan min första match då det är samling kvart i tolv. Puss och godnatt <3 /A

wohouhhohohohoh! omg

I HAVE THE TIME OF MY LIFE.
hinkish familjish som fan.
love u guys!
Hörs imorgon!


/J

Ihhh

hej bloggen, efter en jobbig natt eftersom jag va så sjukt rädd, för linn visade världens skräckfilm giår, scream3. Så gick jag upp vid sju, match klockan 9 :) VI VANN. Så j*vla glad, känns sjukt bra, alla var taggade och det var ett jätte bra lag vi spelade mot. Nu har vi snart match mot finskar, i vattholma, skönt. Sen direkt efter det åker jag&min familj till Engblom's :) Blir nice, nej nu ska jag torka håret &äta, sen blire match!! TaAGGGAAa!!!
/A

50 års partaj!

Goddagens.
Har nyss duschat och ska om nån timme gå till stranden där ett fett jävla party håller hus, Crille fyller nämligen 50 år.
Det ryktades även om att Jocke dragit dit Kanal 5 för att de ska filma semestersvenskar i Thailand, men vem vet, ett rykte iaf. Kul kommer dom ha om dom filmar "the big family" ,vi har nu utökats till ca 50 pers. gal1
Mitt nya smeknamn här i Thailand har blivit Åmål, från filmen fucking åmål, "the big boss" (Mats, Sanna och Elins pappa) tycker att jag är lik alla i filmen(?) och tycker att jag är så rolig så jag kallas numera åmål, och guldfisken av jocke hahaahahaha(?)
Imorse anlände Adler, så jag emma eric jocke jeppe gick till flygplatsens strand och chillade very much. hahahaha.
Imorgon ska vi åka longtailbåtar i lagunerna, härligt? jeje!
hhörs!

Saknar min bebis hemma.. men har hittat en annan bebis här , en 3 veckors gammal chihuahua. lovely
/J

Linniiis

Hola, har ätit precis. Ska ut &träffa Linn nu, sen går vi till henne elr mig. Blir tidig kväll iaf för har ju samling 8.15 imorgon. Sjukt taggad, finns typ inge mer jag kan skriva :) Puss!

Börjar bli osäker på hur jag ska färga mitt hår, sugen på svart men ändå ljust panik..
/A

Nattmarknad= hur billigt?!

Vi var nyss på någon nattmarknad, tro mig.. fyfan vilket paradis.. Hann gå igenom halva marknaden på 2 timmar och hittade det här för ungefär 200 kr sammanlagt.. gal1!
Godnatt <3


linne 200 bath= 40 kr

klocka 200 bath=40 kr och glasögon 100 bath=20 kr

trosor 2 för 80 bath= 16 kr

paljettlinnen svarta 200 bath/st

plånbok 100 bath=20 kr

/J

Sims!!!!<3

Har precis fikat &så :), ska snart öppna mer julklappar, sen vet jag inte. Imorgon ska min familj till family engbloms nya lägenhet i stan&fika, ska bli trevliogt. Har ju cup imorgon också, taggaaaaaaaaaaa. Vill spela nu, sjukt taggad! Ska bli kul vi möter finland haha! Sjukt nice. Nrejdå. Vet inte vad jag skriver nu, ska forsätta spela sims, haha beronde ;) vi hörs ikväll. Pussss

gammal bild. men ser typ ut såjust nu så vrf inte? Haha sliten
/A

Ny dag

Hopla bitches. Spelar sims för fullt idag igen, haha helt beroendeframkallande. Så, finns inget att skriva, idag kommer min faster&farbror hit, så blir väll inte så mycket upptadering. Men ni står nog ut, eller våra trogna 54 läsare? HAHA. Nej vi hörs väll i eftermiddag :) Puss!
/A

♥ sims

Sims, åh finns inget roligare har spelat typ 5 timmar nu, haha ska forsätta, mina sims gubbar knullar 24 haha fött två barn! Mannen dog när det brann :( Haha synd! Hörs imrogno nu ska jag spela hela natten! pUssi <3
/A

Bilder som är alldelles för gamla


Tråkig dag`?!

Helt mega rutte dag idag, ahr inte gjrot någonting alls. Inget finns det att göra pådatorn heller. Ska försöka instalera sims haha, om det går, datan e så j*vla seg. Har läst lite blogagr , men ing upptaderar idag typ? Haha deprimerad tjej. Vet inte vad jag ska skriva mer nu, inget insperation alls (?) Fast jag vill, men nu ska jag äta. Blir mat från igår, största minuset är att man har julmat kvar 300 år efter julafton, menmen. Tur att det bara är jul en gång om året, Vi hörs efter maten! Kyss <3

miss my babe
/A

Draft: Dec. 25, 2009

Kollade nyss på ensamma hemma 4, sjukt bra film alltså, älskar alla dom! Haha, nu vet jag fan inte vad jag ska göra, blir väll en till film? haha, finns ju inget att göra på juldagen. Och finns drf inget att skriva om heller, tagagr för stv cupen. Ska bli sjukt kul, fast vi ahr fett svåra lag haha. Aja önska oss lycka till ;) Vi hörs senare. :)

/A

Kyckling......


HAHAHHA , ser ut som en kyckling x) Hahaha, nej men provade nya kameran helt ok :) men nu ska jag iaf kolla film&äta massa godis. hehe. Puss ♥
/A

Juldagen

Godmorgon!

Julafton igår vart lyckad fick typ allt jag önskat mig så :) Fikc bla, kläder, kamera, pengar, rpesentkort&biokort, haha bio kort till hela året typ 600:- dog haha :D och massa godis, och typ hårfärgning , eller asså jag ska få bleka&så :) nu vill jag bara åka till stan &handla massa haha. Vad fick ni själva i julklapp? Juste till kameran fick man en fotoram en digital haha ascool :) saknar Johanna:( menmen, mer upptadering under dagen blir det väll, ska käka massa godis nu&kolla film, vi hörs ♥

Sommaren saknar jman ju lite, och Emma såklart ♥
/A

Daskad julafton!




Daskad julafton! -
låg på stranden typ hela förmiddagen, alla tjejer drog och fixade sig ( haha "fixade mig", drog på mascara, helt värdelöst att platta håret, det blir krull efter 2 sekunder ute, och man är ändå helt fuckedup i ansiktet så sminket går också bort, därför ursäkta mig på alla bilder, orkar inte fixa mig)
Alla gubbar&killar i "the big family" drog och fixade mat på någon restaurang vi hade hyrt. Sen åkte vi tjejer dit på ett bilflak, vi daskade helt grovt. Där på restaurangen fick vi oxfilé och lite annat. sen drog vi ungar hem med flaket till Naiyang bitch, och där satte vi oss på en bar och träffade helt grovt sköna dallekillar. Tequila-mannen var också med på ett hörn, vi lärde honom daska!
"Det har är den första julafton vi inte ska komma ihåg" citerar en av dallekillarna.

This is how we do it, enjoy!

/J

Bästa kvällen hittills!

goderkväll!
idag träffade ccvi ett par dallebor som vi daskade med, imorgon ska vi till stranden med dom pojkarna!
vi körd race också! niecnice
och sen träffade vi norskar , latch-1
godnatt <33

/J

!

Sov mig igenom kalle med mamma, haha! Vaknade av "kan du vissla Johanna" ni vet? haha, min hand hade somnat&tror jag brytit fingret haha.. Ska stänga av datorn nu, för ska äta sen&mamma sa att jag inte fick sitta vid datorn mer, men har ju iaf skrivit några inlägg idag på självaste julafton. Imorgon får ni veta vad jag fick i julklapp. Hoppas ni alla får vad ni önskar er, puss!
/A

Kalle

Nu är det kalla snart, åh så julstäming det blev nu. Blir nog ingen mer upptadering senare, men än en gång önskar jag er en god jul :) så hörs vi imorgon!
/A

Uppdate!

Har precis duschat &klätt på mig, dock inte sminkat mig eller torkat håret men de får vänta. Kalle är ju fan snart om drygt en timme. Mys ju :) Kommer säkert somna haha. Nej nu ska vi inte vara så negativa mot tanken det är ju julafton :) Längtar till all jul grejs är över, så kan man åka till stan&köpa allt man vill haha :d nej men nu ska jag nog sminka mig&torka håret, vi hörs kanske, puss&god jul igen :*

Inte någon bra bild, jätte söt haha not, osminkad&blöt i håret, menmen.
Dagens outfit blir en tröja frånH&M, leggings från london.
/A

Mitt år 2009 /A

Januari.
Firade nyår i stockholm med familjen, storvreta cupen var, linn fylde år vi var i bagis alla tjejer. Va väldigt mycket med Linn&Emma. Januari var bra.

Februari.
Va jätte mycket med Emma&Linn då med, alla filmkvällar& beck osv. Skitmysigt. Vi gjorde våran årliga tripp till romme. Det var skitkul. Sen kommer jag faktiskt inte ihåg så mkt vad mer hände.

Mars.
Visst var det då vi hade prao? Jag praoade på coop, det var skit tråkigt. I mars hände det inte så mycket, allt var bara chill typ. Jag Emma&Sofi började umgås endel tror jag?

April.
En dålig månad enligt mig, humöret varierade, allt blev fel, sista april gjorde vi inget pga av mig, jag hade blivit påkommen så fick inte gör ngt vi var hemma hos mig&kolla film. Jag klippte mig mitt liv sprack tror aldrig jag gråtit så mkt, men löshår köptes som tur var. Var med Karin endel, hon är bäst. April sög egentligen. Min blonda vän Emma blev brunett tror jag eller om det avr i Mars. fast det började bli varmt och så. Mitt lag spelade  örebrocupen.

Maj.
Ett tag i maj var det skivarmt. Mycket hände&jag avr lycklig. Spenderade tid emd Karin tror jag. Jag&min älskade mamma åkte till London och hade det mysigt. Jag fyllde år också, hade en liten "fest"för oss tjejer, slutade inte så bra. Men innan det var det skitbra.


Juni.
Några skoldagar var kvar, det var skitvarmt, jag &Johanna bråkade med Emmelie &Elin, skit onödigt eftersom vi typ va ovänner hela lovet, fast vi kunde haft så kul annars. Johanna gick under, ahha nejdå, men typ&vi kom närmare varandra, vi serverade på balen&allt gick till toppen, då fann också funnysizes. Månaden var greymt rolig. Utan att min mormor dog, blev ledsen, fast inte så jätte, drygt två dagar senare dog min farmor, då brast allt. Träffade och var med Karin mycket,  Grönalund Vi träffade Tova osv.

Juli.
Nu var det sommar på riktigt. Jag &Johanna splittrades &fattade nog inte att det var låångt tills vi fick träffa varandra. Jag gick på premiären av Harrypotter med Hnnah&Tova, dagen efter tror jag (?) drog jag med min familj till Spanien i två veckor, saknaden av Johanna gjorde ont. Ondast var att vi inte kunde träffas när jag kom hem. Jag åkte till Gbg, liseberg osv. Sen kom jag hem på kvällen kom Johanna till mig, jag hade saknat henne som fan då. Hade en liten crush då också ju! gal1 :)

Augusti.
Var med Johanna hela tiden, vi blev bättre&bättre vänner. Hon va bäst, vi va med Tova då med. Blev endel fester osv. Sen började skolan. Min käraste klass åkte på klassresa, gud så kul det va, Haha emma&jag var sååå sugna. Grymt kul månad.

September.

Jag&Johanna praoade på BK. Underbar tid. Saknar, min älskling fyllde år. Det firades med massa vänner& ja. Haha. Det avr dunder. Vädret blev kallare, Amanda hade sin fest det var skit för min del, nej men det var kul.
Månaden jag saknar mest om jag ska vara ärlig.

Oktober.
Här minns jag knappt inget. Tror michan hade sin fest h'r, det var kul, jag åkte med Emma till leksand. Det var jätte mysigt&missade Johanna&Jennys maskerad det sög, men denna månad var för övrigt inge rolig alls, vad hände?Ingenting typ haha.

November.
10 November fyllde älskade Ellen 15, & den 13 fyllde älskade Emma år! Det firades med en tjejmiddag. Själv tycker jag det avr skitlyckat &det tror jag alla tyckte. Vet faktiskt inte mer vad som hände i denna månad, jag kommer ihåg att vi hade skit mkt i skolan, var skit skol trött osv. Allt sög i slutet. Tänkte mkt.. Min älskade morfar begravdes.

December.
Från den 1:a advent har allt gått så jävla fort. Jag Emma&Sofi umgicks skitmkt, först en helg hos mig, failarN. Sen hos Sofi, det var skitmys. Emelie karlberg älskade fyllde år! Sen vart det fest i bagarstugan den va inte direkt "årets" fest men kul var det iaf. Nu är det den 23 dec, imorgon är det julafton.

jag har varit skitnöjd med året, Om jag ska säga det dåligaste som hänt är
Att jag klippte mitt hår.
&Det bästa: September månad allt flöt&var galet chill.
Tack alla vänner som ställt upp året 2009. Det kunde inte blivit bättre, år 2010 kommer äga sönder med mina flickor!

Julafton wie

Börjar med att säga gud jul! Nu är det julafton på riktigt :) mysigt, men egentligen är dagen precis som alla andra? Haha, har typ inga planer för dagen, utan typ kalla anka då :) Har bara fått lite smink nu på morgonen. Har precis ätit gröt, ahha fett fult :) Aja, ska forsätta med året som vart nu med bilder&så, puss på er &GOD JUL!
Love.
/A

Juldagen

Godafton mina kära!
Idag är det julafton minsann, men det märks inte ett skit här asså, så himla skönt!
Ni vet ju att jag inte gillar julen, så detta är perfa. Här är klockan ungefär 4, "the big family" ska snart ut och käka tillsammans, sen drar vi ungar nog ner till svenskbaren. d' latch
förklarar denna dag i heta bikini-bilder(eller?) istället:

emmaälskling

här leker jag att jag kväver mig själv och att andrea sitter på min svank, fint?

jeppe tar ett dopp i det blå

haha , jag lina sanna och emma knöt fast varandra i våra bikinisar och flöt runt såhär i typ 3 timmar, skönt.

jag och emma på våran "strandpromenad" igår, vi en "gran" haha.

<3

mina fina naglar!

Puss på er och ha en god jävla jul hemma i kalla Sverige!

/J

seegt

Shit va sur jag blir ! Inga bilder fungerar att lägga upp nu, så sparar inlägget i utkast&provar imrogno, ska sova nu. Vi hörs imorgon&god jul på er :D!

saknar hårfärgen&allt. pussi
/A

Sex and the city 2

Dom som läsaer kenzas blogg kanske redan sett den &så, men iaf nu har trailern kommit ut. Till sex and the city 2. Längtar galet tills den kommer, långt kvar&så men men :) Kändes som man nyss börja längta till new moon, men det gick ju snabbt iaf :) Hoppas på det går snabbt fram till sommarn. Nu ska jag kolla tv och äta massa julgodis. Blir nog inga fler inlägg för dagen idag, har inget att skriva om eller så för den delen. Julafton om drygt två timmar bara ju, galet va fort det går. Ska nog skriva en års grej senare iväll kom jag på nu. Blev sugen haha, har ju8 inte gjort det, lovar att det kommer ikväll från min sida. Johanna har ju gjrot det, tänkte skriva mer text &så. Men vi hörs ikväll då, hoppas ni gillart! Puss ♥


Där är trailern.
/A

Ful julgran!!!

Har klätt granen, skitful, mamma ville ha en ''fin'' gran i år, så hon hade köpt bara röda kulor i olika nyanser&typ gjort guldiga rosetter, och ett guldigt typ pärlgrej ist för glitter&en stjärna som är sne! Allt böev fult, men aja. Ska äta julgrejeer nu asså knäck och sånt :D Puss!
/A

God jul :)

Dagen har gått fort om jag tänker efter.. Nyss var det ju morgon, ich nu kan man fan snart sova & vänta tills julafton? Nja kanske inte riktigt har mkt kvar att göra ikväll, min famlilj har inte pyntat granen än, den har stått tom där ? Fint haha nej. Plastig är den också, mkt fint (y) sen ska jag baka julgodis, äta osv. Ojoj, tur att man har något att underhålla sig med ikväll. Och mina inlägg blir fan tråkigare &tråkigare för varje dag? Pansionärs blogg? Nästan så, nej, får se om jag skriver imorgon, då är det ju självaste julafton! :D Längtar galet mkt, om jag inte hinner skriva imorgon, så önskar jag iaf er alla läsare god jul, Även fast ni inte är så många just nu, men det blir fler sen kanske? Puss på er , ha en bra jul :)

/A

Tråkig?

Lite dålig upptadering, men det finns inget att skriva om nätr man bara är hemma. Skulle kunna knäppa bilder osv, men vem pallar? Haha, inte jag iaf. Har hunnit med att äta idag, typ det ända jag gjort? Och kollat tv. Min bror tog på sig att städa hela huset, finns inget tråkigare tänker fan aldrig göra det igen, gjorde det i somras. jag dog :D Haha. Nu ska jag sätta på någon film, blogglusten &så kanske kommer till kvällen, Cya!

Bjuder på en bild från i höstas, saknar värmen.
/A

12.10

Godmorgon, vaknade för en timme sen kanske. Va grovt trött, kmen gick upp iaf, för kunde inte somna om. Idag ska jag bara chilla hel gal1. DRIVER men har fan inget att skriva men där får ni ett morgon inlägg iaf, puss :)
/A

15.02 23/12-2009

Heei bloggis!
stranddag ídag också, inte så mycket har hänt. förutom att thaisarna är heeeeelt körda i huvudet och fattar verkligen ingeting när man ska beställa mat+att det tar ca 1 timme att få in maten, överdriver inte.. gal1!
Ikväll ska vi till patong och ragga hoes, vaa jag driver :)
nej men till patong=shopping, jeje!
hörs ikväll!

haha blekis, har inte bränt mig nånstans! det är helt sjukt för alla här har bränt sig..
Nu ska jag dricka min jordgubbsmjölk och kolla ice age, puss!

/J

/A

Jag daskar idag tåget, det kom fan typ en halvtimme sent, HAHA rutten dask eller vad! Nej men vafan kommer tågen så sent för? Förväntar sig dom en vinter utan snö? Förbered er förfan UL. HAHAHA!

Mhm

Åh, haha så jävla trött jag e :D somnade i mitten av filmen och vaknade typ i slutet&hade missat allt bra, fett ovärt. Ska nog sova nu, så vaknar jag inte allt för sent imorgon, fast iofs vrf ska jag upp tidigt? Har inget alls att göra. Haha. Saknar Johanna duner mega mycket. Kommer aldrig hålla! Hah, fan över två evckor kvar. Fast ahr snackat med henne lite idag iaf.

Dagens dask har vi fan inte kört på länge det kommer i nästa inlägg, wow spännande! Hihihiih
/A

Film nu!

Heihei hörni! Har precis duschat, trääningen var rolig&efter fikade vi massa, har till och med kvar godis som jag äter nu haha, gris?! Storvreta cupen snart, taggad som fan, synd att vi ska möta bästa lagen &ett finskt haha :D, nu ska jag ner med allt mitt godis&kolla på flickan som lekte med elden med min bror. Har redan sett den en gång på bio, men den var skitbra ju så, varför inte igen då? På jullovet ska jag gå på tredje, luftslottet som sprängdes, Emma hade sett den&hon tyckte den var skitbra, spå jag hoppas på det. Nej nu ropar Jakob, vi hörs efter filmen!

Haha älskar er, även om alla inte är med på bilden, för så några är vi ändå inte! Haha även fast vårat lag är minimalt, men alla e inte med där ;)
/A

Flummmmmm

Nu blir det träning taggad till tusen :D , eller? .. haha ja inte riktigt så mycket men kanske typ 750,135658 :)?
Haha rolig jag är. Ska slå in alla julklappar sen också, ojoj alla, typ tre stycken och ett är inslaget HAHA. Gjorde två små korta flätor i mitt extremt korta hår. Det ser typ up som hmm.. tummar som hänger från öronen. Har snackat med Johanna, vill fan också ha converse så det får hon köpa sånna som hon har nu hemma i Sverige alltså. Nu kommer Linn snart, då blir det träning med mitt älskade lag + fika efter mysigt eller vad :o haha, hörs när jag kommer hem älskade vänner :*

Kan man sakna någon så mycket nej tror inte det.
/A

23.50 22/12-2009

godday!
Kom nyss hem från nån bar där vi har hängt hela kvällen, vi blev homies med killarna som jobbade där och jocke serverade oss drinkar haha.
Var också på marknad och köpte 4 dvd filmer och 2 nagellack och ett sötvattenspärle-armband. allt kostade typ 100 kr totalt :D

Harrypotter och halvblodsprinsen
New moon
2012 & Ice age 3
400 bath för allt=drygt 80kr


200 bath,typ 40 kr ´. hahah fin bild....

och nagellacken kostade 10 bath styck= 2 kr :)

godnatt
/J

Jullov!

Såja, nu yhar vi jullov! Sjukt skönt alltså. Skulle till stan med Karin, men hon var fortfarande sjuk så nej, men Elin hänkade iaf. :) Åt & kollade kläder typ, fyndade en klänning jag köpt förut men lämnade tillbaka så nu kostade den bara 100:- istället för 300:-! Värt, ska ha den på nyår tror jag :) Nu har Emma flyttat från vattholma, kommer sakna. Imorgon har jag inget för mig, ska chilla & sova lääänge, saknar Johanna också! Wäuh.
Mina betyg var fan skitbra haha ojoj, nej men har verkligen inte satsat så hårt för dom, men är glad iaf :)
Här får ni dom
Sv: Vg
Ma: Vg (:O:O:O:O)
Eng:Vg
No:G
Bild:G
HK:MVG
Musik:Vg (från förra året)
Teknik:G
Idrott:Vg
So:G
Slöjd:Vg
Spanska:Vg
Drt var allt de!
Ikväll blir det träning, uppdaterar senare, love!

Där har ni klänningen.
/A

Underbart!

Hejsan :D
Idag har vi legat på stranden hela dagen, åkt bananbåt osv, fast jag och emma vågade inte så vi ska göra det imrogon eller nått :)
har inte bränt mig nånting, fast har inte blivit så brun heller, men har inte varit i solen nånting..
de två-tre första dagarna kan man inte sola eller va i solen mer än 20 min typ hhaha, men imorgon ska jag börja sola :D
Nu ska alla familjer iväg på en marknad, där ska jag köpa converse och en ipod, laaatch!
här kommer bilder ifrån dagen, och klockan är 17.00 här :)



saknar dig älskling :(

en snubbe lämnade sitt hasch på vårat bord haha :o

(alla bilder är tagna med mobilkameran)
SAKNAR ER DÄRHEMMA!
/J

hei

Heihei sitter hos Adam med sofi nu, han&albin äter haha, ska snart hem. Hörs då pussssiii
/A

latcharN

Vartfan håller A hus? börjar komma ikapp henne med uppdateringen nu!
Ikväll har vi käkat lite, stekt ytterligare lite, och hängt på en krog, d latch!
Imorgon ska vi ladda upp oss på stranden hela dagen, kommer va helt slut..
Det är skiiiiiiiiiit jobbigt att va i solen 24/7 fast ska INTE klaga, men det tar verkligen på krafterna.
Klockan är drygt 11 på kvällen här, syrsorna låter som in i, jag kan inte sova :o
Saknar er i Sverige skit myycket :(
Bilder kommer imorgon, älskar er!

Heido!
/J

@ Thailand

heeeeeei!
Idag, runt klockan 10 på morgonen thailändsk tid landade vi.
Först i Malaysia, typ 8 på morgonen, sen drog vi vidare till thai.
är feeett varmt, 3/5 pers har typ drabbats av vätskebrist redan, bara jag som tål denna värme 8D
Trådlöst internet på hotellet har vi också, d latch!
Har redan hunnit ta några rundor i poolen, solat, ätit nere på stranden och träffat Karscharna.
Min familj har tyvärr hittat till slummen i Naiyang, vi hamnade mitt i äcklet, fast om man går ner till stranden är det skitfint, tur att vi ska byta till Karon beach om typ 1 vecka :)
Klockan är 8 på morgonen i Sverige ser jag, och 3 på eftermiddagen här :o Hoppas ni får det kul på juldansen!
Skriver ikväll!
 puss


steker lite!

/J

Bubble trouble

Det är tydligen typ Anna Ankas jul på tv? haha hatar kvinnan, kan man va wäääuh kommer inte ens på ordet för henne :) istället ska jag spela lite bubble trouble. Ska länka spelet så snäll som jag är !

http://www.spela.ws/spel/Multiplayerspel/Bubble+Trouble+8.html
Nu kan ni också spela kära vänner, nu blire dusch sen tv! Puss, hörs imorgon!

/A

Uppdate

Har precis ätit middag :)

ska snart baka knäck. Ska bli så gott hihi.

Medans Johanna är borta ska jag fan köra på med bloggen upptadera skitmkt osv. Lägga in mycket bilder&så :) Låter ju skitbra, Men jag vet inte vad ni andra tycker om att läsa om ju? så förfan kommentera!!! Musik, videos bilder. osv :)
Själv tycker jag om att läsa bloggar med mycket bilder, och som upptaderar mkt. Så jag försöker göra det jag med!

Nu sitter jag med mina älskade hörlurar(som bara funkar i ena örat) haha och dunkar music &läser bloggar, mysig söndag ju, eller?
Tänker också lite på Johanna, fast det är i smyg. Hon flyger nog fortfarnade, eller hur lång tid tar det till thai? Vet faktiskt inte.
Vill också ut &resa. Ska ju till USA, new york i April, och i juli till Malta. Sen i september funderar min familj på Rhodos.  Älskar att resa ju finns inget bättre.

Men nu ska jag börja göra knäck.

Hörs senare!





en låt som spelas ofta i mina öron hiih.

/A

Jullov!

Heihei, kom nyss hem typ, var på gränby blev bara en julklapp till Jakob. Sen åkte vi vidare till Moas familj&fikade haha :) sen hem.. Ikväll ska jag baka knäck så gott. Helt onödigt med skola imorgon fan? Typ juldans åh, taggad på jullovet, ska spendera mycket tid med Karin har vi lovat varandra, wiiiho se upp :)

Mina planer för lovet är typ bara att vara med kompisar festa mycket haha, stovretacupen är det ju också hoppas det går bra i den. Gud så härligt de ska bli, saknar sommarlovet, men ska göra jullovet mkt bättre nu fan!!
Hör av mig senare, Kyssssss


du är saknad vännen min :)
/A

Det går dåligt nu

Ändrade planer som tur var, åker till gränby med pappa och handlar kläder kanske. eller julklappar får se vad jag hittar. Slänger in en cambild som är tagen nyss, haha.

Har på mig min nya tröja & sammetsleggings idag ciaao
/A

bilder


bilder


@ arlanda

Hejsan, nu sitter vi har i en absolut vodka bar och chillar med livet, boardingen är om en halvtimme typ, men allt är försenat. /J

sMYG

Morning! Idag åker johanna:( åh, kimmer bli så jävla jobbgt så ni anar inte.. Och Karin var sjuk gjorde inte saken bättre. Så idag ska jag verkligen inte göra någonting alls. Blir sitta hemma, åh wäuh. Jul snart ju, har handlat alla julklappar nästan. Känns som vi fått lov redan fast det har vi ju inte imorgon är det fuck#"¤#&% juldans. sen tisdag avslutning, kuul jul. Blä ska städa nu. Hejdå.
<3

/A

I know this!

Heeeeeyhey!
Jag och min syster är i mitt rum och lyssnar på musik, hon sminkar sig baah.
Emil sover.
Om 1½ timmer drar vi till Arlanda, jeje!
Kommer sakna er så jävla mycket här hemma, ni vet vilka ni är.
Goodbye!<3

/J

Female



Bara för att ni är grymma Dennis :)
creeeeeeeeeds!

/J


Today's the Day!

12 timmar sen flyget!

/ Johanna

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag kunde säga "Iövermorgon åker jag" :D

Vad gjorde du kl 08 imorse: Omelett


Vad gjorde du för 15 min sedan: FB

Det sista du sa högt: Vart är min rosa bikini?


Det senaste någon sa till dig: I badkaret


Vad har du druckit idag: julmust, lättglögg hahaha( drack ½ mun för att det smakade förjävligt, ojoj) oboy och vatten och aloevera


Vad var det senaste du åt: En godis


Vad var det senaste du köpte: En nyårstopp


Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun


Vad är det för väder hos dig nu: Snö


Godaste glassmaken: vanlig vanilj, men också choklad


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Tror inte på kärlek ;)


Sover du tungt: Jag är tüüüng , nej det gör jag inte, vaknar minst 4 gånger/natt


Drömmer du mardrömmar: Hm, ibland


Trivs du med ditt jobb: Att ligga i sängen hela dagarna? jeje!


Favoritklädsel: bara ben, iaf.


Favoritlåt just nu: Für elise- Beethoven , hahahahah omg. ja jag är seriös..


Vad ser du om du tittar till höger: Ett tuggummi uppkletat på min vägg haha..


Vad gör dig glad just nu: Att jag åker till Thai imorgon

Vad ska du göra härnäst: Gå ut till vardagsrummet och kolla på Pirates of the Caribbean


Höger eller vänsterhänt: LEFTY


Humör just nu: Uppspelt och mätt


Favoritgodis: cocosstång & sur dödskalle


Kläder just nu: Trosor och emmpis tjocktröja.. miss u<3


Sommarplaner: Dunno, Gbg hoppas jag, Gotland


Hur många kuddar sover du med: 1 , men har 3 st i sängen


Spelar du något instrument: Nä


Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska <3

Vad är viktigast för dig: Mycket, mina vänner.


Är du kittlig: hahah helt 7kt


Snarkar du: Enligt mig? Ibland


Stjärntecken: Jungfru


Äckligaste insekten: Mördarlarven jag och Emeliek hittade i somras, började gråta.. :s


Längtar du mest efter just nu: Det kan väll ni räkna ut själva :)


Deprimerad? Inte alls.

Hei hei mitt förra inlägg blev fucked up, iaf på min data..
Har aldrig haft så tråkigt i hela mitt liv, jag dör. Vi har inget hemma heller.. Kul.
Ska fan sova& gråta sönder efter J. Först ska jag lägga in musik men fattar inte de där J snackade om youtube filer till mp3 filer för det funkar inte för mig, heeelp. Nej nu blir det sova sönder, och imorgon ska jag träffa Karin, tur att jag har henne♥

bara för att bilden är så jävla ful.
/A

Fuckedup

Nyss ringde Tota mig och frågade om jag hade ringt hennes random kompis och sagt att jag skulle slå henne såatt hon inte kunde gå imorgon.. då tänker man mig på 156 cm och 44kg liksom, mot typ en normal lång, mina tankar kan dock itne gå längre, börjar garva.
Så ännu en gång har någon uppgett sig för att vara mig och sen hotat folk, finner inga ord för hur omoget och oansvarigt detta är.. TÄNK EFTER FÖRFAN!
Orkar inte med sånna människor, get over it. Väx upp någongång

Jaja, min kväll har varit mysig.
Middag hos plastfarmor, sen hem till papis en snabbis och säga hejdå.. Kommer sakna </3
Sen hämta Emil, min syster och han kommer hinna träffas i typ 10 timmar.. Stackars
Och sen när vi kommer hem den sjunde januari så åker han den sjätte januari..
Menmen, nu är det bara 15 timmar kvar tills planet går, som jag har längtat efter denna stund.
Känns helt omöjligt att jag ska ligga på en varm strand om typ 2 dagar, och lääängtar till Arland, älskar att sitta och mysa där i väntan, och sen kliva på planet. JAG ÄLSKAR ATT FLYGA, det är typ det jag ser fram emot när jag ska utomlands, Arlanda+flygningen :D
puss, hörs senare!

/J

Hejdå Johanna
Heihei, ärfett sur så blir ett tråkigt inlägg.

Va i Gävla med Sofi idag, random. Hade jätte kul, köpte alla julklappar + två tröjar till mig själv. Blä på att jag inte hinner säga hejdå till J. ååååååh. Nu kommer bilder från dagen iaf.


puss
/A

howdy


<3

/J.

LASIAS.COM


Gör om youtube-filer till mp3koder, klicka på bilden!

/J

09.03 19/12-2009

Hej bloggis!
förlåt för världens sugigaste uppdatering, men mitt liv som storbloggare är ju alldeles för upptaget för att hinna med er! känn er petade, vaa.. Nej jag skoja.
Men igår efter sista dagen i skolan för min del så följde jag med Emmpi hem, vi softade gal1.
Typ åt värsta stekmiddagen, Billy's panpizza, asgott! Sen en kola till efterrätt. Och som pricken över i:et så tände vi ett ljus som doftade karamell och satte emellan oss i en ljusstake vi hade gjort på dagis, så jävla stek.
Efter det fixade vi oss lite snabbt, och tog 15.45 bussen till stan.
Där fick jag ett telesamttal av min mor som sade att vi skulle käka middag hos mormor klockan 5, liksom vadå tighttidsplan? fattar hon inte att jag har en värld att rädda?
Så jag och Emmp sprang in på H&M och köpte en nyårsgrej till mig, vet inte om jag ska byta, hoppas det för vill ha en annan.
Sen tog vi bussen till mormor och käkade med min släkt+Emmpi, mormor tvingade henne att äta :D
Sen umgicks vi lite med dem och tog bussen in till stan, där träffade vi Marcus&Gabbe.
Efter det drog vi till Linn i Librobäck, LiL haha! Och där väntade Emmae,Emeliek,Eline&Linn herself, sen kom Elsa med d.
Vi spelade kort och efter en grej jag inte tänker ta upp här gick jag och la mig för att min ilska blev för stor haha >.< Sen väckte Empo mig och jag sa hejdå till mina älskade vänner och vi gick till bussen.
Sen gick jag hem i det 17 minusgradiga vädret, så skönt att jag imorgon åker till Thailand, med 40 grader i skuggan vaa.
Nu ska jag gå och göra omelett
Idag ska jag softa hemma, tjes!

/J

/J

He

Hjehje bloggish, är med Sofi. Hon sitter kvar nere vid tvn haha stackarn, vid sju åker vi hem till henne, sen sover jag där, så kommer inte skriva mkt alls idag elr imorgon. KUL JOHANNA. Vi kommer inte träffas innan du åker ditt fel så du vet. Aja, men vi hörs imorgon kväll

/A

@ Emmpis house


självälskarN <33333333333333333333333333
/J

jeje


Godnatt!

Idag

idag har det varit en bra dag. Har hunnit med relativt mycket.
Kom hem för inte en så lång stund sedan, då började jag köra igång gräddkola"bakningen".
Skulle va duktig och skänka lite fina bakverk till Ellis&Jessica som ska stå på Vaksalatorg på Lördag för våran klassresas skull, vi ska till IDRE! weei!
Bosse och Adus kommer bli homies, spikat!
Men dock så brände jag den, men inte synligt eller smakligt.. Tur det! ha-ha
Försöker ragga upp nån PS-snubbe som kan fixa texten, står inte ut längre.
Bara för att jag kan ta kort igen med min mobil så ska jag ge er 2 bilder som är tagna idag :$

mina fina strumpor och mamijessicas hand <333333333333333333333333333333 wääh

min packning <3333333333


HAHA

/J

BrA

Juste måste bara säga att jag är väldigt duktig mvg i HK :) & vg i spanska. sjukt glad! jag äger på amt, haha riiight
/A

Heihei

Hej vänner, har nyss kommithem från träningen, grovt kul vare, lite folk men jaja vi är ett litet mysgt lag! Sa hejdå till Emma som jag inte får träffa på 3 veckor heller, kommer sakna dig Clarkis <3 Gick hem i snöstormen. Har för övrigt sjukt mkt tuggummin nu, fick av de andra laget. Nice, imorgon ska jag sova hos Sofi, men skriver imorgon efter skolan&innan jag åker, vad tycker ni om designen ? Vi har ju fan fixat den själva nice :D
Haha, hare bra puss

/A

Skön brud


SÅ jävla skön!!!!!!!!! alla kollar hennes blogg. http://tovanyberg.blogg.se
WUÄH

Ny design!

Ny deisng, liten touch of jul i det hela :) Vet att texten är suddig, men ska fixa det senare i PS. forsätt läsa nu :D puss

/A&J

@A's place

heiiiii!
Sitter hemma hos A, hon själv ligger och sover i soffan.. Hahha vågar inte väcka henne, hon är så söt!
Åt förövrigt nyss upp deras bröd, fett gott..
skriver mer sen jeje!

saknad tid i livet bööööh

/J

DÖÖÖ

Hahhha har en dö till alla i skolan imorgon i min klass, ahhahaha dör!!!!!!
jaja godnatt nu :)
/A

Gooo!

Fyfan vad skönt jeje!
fick nyss en ny mobil av pappa och ulli, äntligen lyssna på musik!
Fick en sånhär


/J

natti

Hmm, Johanna skriver inget :( fett sur på henne.. Ska snart sova hade jag tänkt. är själv hemma utom Jakob men han ränkas inte typ.. Haha. Hörs imorgon!
/A

/A




Minnen eller vad? 08 ..

/Andrea

Och vad hände med att bloggen skulle bli roligare?..

Nej men tycker fan det är dags för en fin design & mer läsare, mer kommentarer om ni fattar :)
Nån som kan fixa design, kan ju maila [email protected]. Thank u. På söndag åker ju som sagt Johanna, kommer inte klara mig utan henne, desvärre vet jag inte heller när vi ska ta farväl! Hah det lät lite konstigt :) Menmen, upptaderingen från hennes sida kommer nog inte vara så stark när hon är i Thailand, så jag får se om jag pallar. Hah negativ mot tanken. Vi hörs senare! Puss ♥

HHAHAHAH JAG DÖR!

http://www.expressen.se/noje/idol/1.1813765/idol-eriks-flickvan-stottas-av-familjen

hahah fyfan, läs!

Dagenslåt:


/J

oldies förfan!


Paradise!

Welcome 2 paradise!
jeje, kom nyss hem från skolan, hinduismprovet gick bra.

Ikväll är det efterlängtade PH igen, och mina favoriter är fortfarande Jackie&Cimon.
Greta har dessvärre sjunkit i mina ögon något så otroligt, fattar inte hur hon orkar med äckliga Catja&Andreas, rena rama ormboet!
Och alla som säger att Jackie är en blabla hora, slyna, dryg, sökauppmärksamhet lala..
HON SPELAR SPELET, hon spelar blåst, men hon spelar det bra.
För att lära känna deltagarna bättre, läs deras bloggar så förstår ni mig!

Cimons blogg
Jackies blogg
Gretas blogg
Catjaäckels blogg


OBSERVERA, 4 DAGAR KVAR TILL THAILAND!

/J


heihei

Har helt sjukt tråkigt. Har sett en film, och vi har ju ny tv så petade in dvd skivan men den kom aldrig in helt trodde jag ahde haft sönder hela tvn, haha fick panik men sen fick jag ut den, tur. Filmen hjälp blev det, fast det är iofs ingen film, typ en serie haha så skön den är! I brist på ingenting att göra ska jag bada :) mysigt. I helgen ska jag handla julklappar med Sofi&Emma, det blir mys. Har bara handlat till pappa än, för Jakob&mamma måste ju också få ngt :) Skönt med snö, eller iaf innefrån skönt ute med ibland, men ibland kan det hända att det är de värsta som finns, så jobbigt när man kommer in efter man vart ute allt e blött osv. Men hellre en vit snö än en grön :) Och så finns det ju inget bättre än att åka skidor. Hoppas på den årliga romme resan i år igen med alla girls. Det är så jävla kul! Har suttit och kollat gamla bilder, alltså typ från 05/06, geymt kul, förstår inte hur jag kan haft på mig endel kläder jag hade då. Men nu ska ni få nöjet att skratta lite, here we go!

Hahah kan man va fulare? tror inte de va :d
/A

Faktaaaaa

Det har redan hänt i Kanada. Men nu svälter isbjörnarna ihjäl även utanför Norge.

Iskartorna runt Svalbard talar sitt tydliga språk.

Den is där björnhonorna borde jaga säl finns inte längre, berättar Aftonbladets miljöbloggare.

Larmet kommer från biologen Tom Arnbom vid Värdsnaturfonden och en av Aftonbladets två klimatbloggare.

I månadsskiftet mars-april kommer isbjörnshonorna ut från idet, där årets första ungar föddes i årsskiftet.

Honan har inte ätit sedan i höstas utan levt på det tjocka fettlager hon byggde upp under sommaren.

- Hon kommer ut för att jaga, eftersom en säl som heter vikare föder sina ungar ute på isen nu, säger Tom Arnbom.

- Men i år har stora delar av Svalbard inte haft någon fast is. Så honorna kan inte gå ut på isen och hämta mat.

Även sälar drabbas

Tom Arnbom är övertygad om att det är klimatförändringarna som höjt temperaturen i vattnet.

- Det kan vara tillfälligt. Men detta är vad forskarna förutspått - och det händer redan nu. Och det är inte bara isbjörnarna som dör.

Även vikarsälen drabbas hårt eftersom den måste föda på land, där kutarna löper oerhört mycket större risk att dö.

- När jag tittar på de senaste iskartorna från Svalbard tänkte jag att detta är vad som inte skulle hända. Det som inte får hända. Men det händer, säger Tom Arnbom.

Problemet har funnits i Kanada i tio år.


hemma

Vänner, idag blev jag hemma. Känns skönt, är lite sjuk, men inte så värst. Men det blir skänt med en dag hemma & vila upp sig. Vaknade ganska sent, och ahr nyss ätit. Det är alltid så himla läskigt att va hemma själv hha, helt tyst i hela huset, scary ju :) Finns typ inget att skriva, men vi hörs väll sneare

Hahaha , pluttisen har olika ögon
/A

Sorry

God kväll. Har inte hunnit skriva nånting, skolan var fett chill, kollade film på engelskan, love actually. Och sen på svenskan direkt efter avr det också film, möss&människor fast där somnade jag. Haha, sen var de pyssel, julpyssel i G enheten :) Blev mest att vi fikade, sen lunch äcklo. Sen  vare bara matte, & idrott. Där emellan hann man ramla in i snön osv, haha så jävla kul :D Sen toffla jag Emma&Emma hem. Åt pizza bulle&middag på det, proppmätt fortfarnade, vi lekte i snön också mys ju! ojoj matblogg nästa eller?Nej sen avre träning gick s'mst men vi körde brassa? brazza? kanske? Det va soooft :* hihi, ska äta min apelsin nu! Hörs imorgon, godnatt ! ♥

/A

LMFAO Lalala



/J

VA?!


Ska kissief*ttan få se Snook och inte jag? comeback? what!
någon som är med på att lägga nått äckliga i hennes äckliga näsa och sen tända på?
ORÄTTVISA

/J

Dagens dask!

Dagens dask:
Mig själv&min cykelram.

Befinner mig påväg hem från skolan med Emmp, går till Stvskolan för att hon ska ta bussen därifrån, så är det pisshalt ute och emmpi typ halkar 50 gånger och vi skrattar lika mycket varje gång.
Så sitter vi där och väntar, så kommer bussen och jag har suttit och babblat om hur många gånger jag kommer halka när jag cyklar hem, liksom whats up med chanserna att komma oskadd hem när det är skridsko bana i hela storvreta..
Så kliver hon på bussen och jag sätter mig på cykeln och cyklar iväg, sakta sakta..
jag känner genast att något kommer gå illa, riktigt illa..
Så ska jag stanna cykeln, bromsar in, känner hur cykeln börjar svaja, sätter ner fötterna på varsin sida om cykelramen, och cykeln stannar med ett knyck men jag och min mutta fortsätter och dundrar in i cykelramen, muttan tar den största smällen.. ÅHFYFAN VAD DET GJORDE ONT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaah, jag tror jag är steril.
Så där går jag som en handikappad farbror med prostatacancer, muttan känns inte längre, ajaj.. tur att jag inte hade planer på att skaffa barn heller..
fyfan vad kul det skulle sett ut.
emmpi du skulle verkligen dött, började gråta HAHA!
använder min syrras klasskompis väldigt fina beskrivning, Mina blygdläppar flög fan åt kina!

Min cykelram och mutta, ni har blivit daskade!

Cykelram modell T1

/J


fakkinnn ap!

Tjing!
sitter här helt bajsnödig ( måste gå på toa NU)
Måste varit något i maten.. he-he!
Nej back to serious..HA-HA
igår sket jag 2 gånger på 10 minuter.. oroväckande..
njgn
sitter och pluggar Hinduism, rättså kul för resten av min familj därför att..
nån dag här i förra veckan så sa min lärare Susanne till mig att Michis va duktig för att hon skrev ned allt på ett papper innan prov eller nått sånt, så sa hon att om man läser en sak, registreras den i en del av hjärnan, om man läser&skriver registreras saken i två delar av hjärnan, och om man läser,skriver OCH säger orden så registreras den på tre olika delar i hjärnan. Så jag skulle testa detta ikväll..
så nu ligger jag här som ett jävla re och läser högt och tydligt om olika kastsystem(bokstaverar orden gör jag också, mamma skrattar åt mig) och att kon är helig och att hinduer tror på olika gudar fastän dom säger att det inte finns några gudar, what's up dubbelmoral?
helt hjärndöda. haha
Sen så ska jag snart springa ut helt naken i snön och lägga mig mitt på vägen i protest mot snön, lyssna på radion snart om många bilolyckar i centrala delen av Storvreta, pga liten naken tomte liggandes på vägen. heyhey
HATA SNÖ, grinchen FTW!!!!!!!!!!!!!1ett

feint!

/J

hejdo

Emma nekade till prommis, för hade ingen dö :( Nu ska jag se lilla jönsonligan och cornflakescupen nu, så skööön den är. Vi hörs efter :) 

Mhm, ragnar snygggggg
/A

har en dö emmiz

Buenes tardes amigos. :)
Sofi&Emma har precis åkt hem, vi mös här hemma efter skolan.
Eller vi bakade pepparkakor som blev typ 10 st ? haha! Sen kollade vi på tretton. Hemsk film asså, Imorgon kommer det vara chill i skolan, ahr julpyssel på förmiddagen tror jag, då får man fika osv :).. Mys ju?!
Nu är dt typ bara en vecka kvar i skolan, faaaen va nice med lov sen alltså ni anar inte så jag längtar. Jullovet ska bli så mycigt :), nu ska jag höra med Emma om hon vill gå en promenad, fyfan vad vill skapa härligt liv, men pallar ej va hemma&ha tråkigt, hörs va. Puss!

BJUDER!!!!!!!!!!
Haha du är så klockren älksling :)
/A

Bloggis!

Bloggis!!!!?
tjaa!

Idag har jag stekt helt mega mycket, fan skumpan på Sturecompagniet satt fint asså!
Sen stack jag ju till Ibiza med min privatjet kl 2, fett steeek!
Nej fan jag driver.
Men dansade polka på gympan gjorde jag, michan och jag var heeeelt skillade på att göra volter över varandras armar! Synd att jag inte ska va med på juldansen bara :(
Idag är det bara 6 dagar kvar, kan ni tänka er? om en vecka liigger jag faktist på en strand och dricker scchumpaa! eller ja kanske inte det sistnämnda!
ROOOOMPAH!
Va på GränbyC med Elin&co efter skolan, dom bjöd mig på McD :D:D:D !
har hittat ett nytt kärlekspar, ska para ihop dom jeje! Guess who?
nångång i veckan ska jag haffa nyårsoutfiten till thai, steeeyk!
hörs
/J


HERE I AM!



/J

Vart är du?!

Eftersom Johanna inte bloggat på hela dagen blir det mer bloggning för min del, mer upptadering , eller fyller de inlägg Johanna antagligen skulle skrivit om hon hade lust. Finns inte så mycket att skriva, taggad på en ny design, men vi ahr inga bilder osv, den ska iaf vara rosa :) Men som sagt inga bilder, och nja då blire svårt. Den som är nu e lite skabbig men aja. Ni står ut, tror jag nog. Besökarna sjunker, inte bra. Igår hade vi 56 st, ganska bra men idag typ 30, man typ hallå? & Nu lovar jag er, att det blir biler på dagens outfit. Det blir bilder från skolan, för min mobil är ju tillbaka! Nu ska jag lägga in lite låtar på min mobil, ahr nån något bra tips på låt :)? Kommentera gärna, och alla som läser släng in en kommentar och skriv vad ni tycker om att läsa om, vad ska vi skriva om som ni tycker är kul att läsa? Hoppas ni lyder, Cya!

Saknade tid i livet!

/A

Nu har jag ..

..precis duschat :)
Hade ju match som sagt! Vi vann såklart, 3-1 & det blev ett mål för min del. Gick inte kanon men vinst som vinst iallafall. Min mobil funkar igen nu, men alla nummer är borta dock. Vet inte riktigt hur man kopierar dom från sim kortet. Ny tv köptes ockå idag, den e liten haha men vi ska ha den i vardagsrummet här uppe så det blir nice :) Idag är det tredje advent också ju, lucia. Tror det är idag riktiga lucia är faktiskt. Undrar bara vart Johanna tagit vägen hon har inte skrivet  på 427452 timmar eller? .. Hoppas hon dyker upp snart, nu blir det att lägga över nya låtar till mobilen och ragga upp massa nummer!.. Hmm. Hörs senare <3

Hmm, hittade massa gamla iblder, här får ni några!

Jag och Karin <3

Jag&min bror Jakob haha ;)

Haha, sweet halooween! Jag, Karin, Jakob&Maria!

Hela gänget igen haha pepparkaksbakning!
& Den bilden fick avsluta allt!
/A

Morning

Godmorgon bloggen. Vaknade ganska sent idag för en gångs skull. Dagens planer är få, haha drievr. Har match vid halv tre typ, sen kommer klockan bara rinna iväg sen äre kväll& så är det skola imorgon. Inte kul alls, fast snart är det jullov&jag vill inte ens tänka tanken. Kommer sakna Johanna som in i helvette. Igår snöade det ute, men inget som synd idag iaf, synd vill ha snö. Hah, dom flesta hatar snö men i love it, vill åka skidor också. Idag ska pappalämna in min telefon för lagning, två gånger på ett halvår. Lyckat, jag har inte gjort något. Hha oskyldig. Hoppas dom fixar den direkt som förra gången då blir jag glad, för då kan jag smsa vart jag vill med täckning haha! Nej nu ska jag städa mitt rum&äta ppparkakor. Höres!

Ojoj, något gammail bild !
/A

/A


Hhaha rutten :D

Gårdagens låt!<3



/J

Min humor, daa



Gjorde denna serie för ungefär 2 år sedan, fortfarande lika skön!
/J

Isbjoern <3

Sitter &läsaer och kolalr på bilder/filmer om isbjörn, serri finns det inget sötare. Helt seriös. Jag blir kär! Ska önska mig en isbjörnsunge i julklapp, fatta glad jag skulle bli om jag fick en!

aw, söööt film! ♥
/A

HEIHEI

Gütentag!
kom alldeles nyss hem, ifrån isbjörn, och nej då menar jag inte spanskaläraren isbjörn utan andrea isbjörn.
tror somvanligt när jag går ut i mörkret att det ska komma någon och mörda mig på nått brutalt sätt.
Så A skjutsar mig med cykeln typ halvvägs till tåget , dumpar av mig och cyklar iväg.
där står jag, från ingenstans i det mörkastemörkret livrädd över att nån ska komma och mörda mig.
som vanligt halv springer jag när jag går till tåget, så går jag heeeeeeelt alone på vägen till tåget, SÅ TROR DU INTE DET KOMMER EN FACKING BIL OCH SAKTAR IN BAKOM MIG, kör några meter förbi mig, ser en kille  sitta och flina åt mig(skulle också gjort det om man såg mig med det ansiktsuttrycket), så backar dom sakta sakta förbi mig och jag springer förbi bilen och kubbar iväg, sen kör den andra vägen..
Lättad blir jag och ser äntligen tågstationen, den är som vanligt i vattholma helt pruttom på folk eller liv alls.
jag hör mitt hjärta bultar hårt innanför bröstet och tänker att snart är jag där hheh, så går jag snabbt över gräsmattan, men då ser jag något mysko i tunneln under mig, börjar småspringa igen och känner inte den hala leran under mig och..ramlar.
HHAHAHAHAH där ligger jag och sket nästan ner mig, helt lerig och typ småsnyftandes. HAHAHA!
och grejen va det att myskosaken i tunneln var en söt liten skruttant med en vovve! och där ligger jag helt mentalt nedbruten.. rätt åt mig..
Ska fan sluta va rädd såfort jag går ut..
fan sa jag detdär >.<
aja peace out!
/J

heihei

Hola, Johanna åkte nyss. Hon har varit här hela dagen , det ända vi gjort är typ ätit&kolalt harrypotter, och så bakade vi ju pepparkakor åt min familj wii :D Imorgon är de ib match taggad för en gångs skull, ovanligt. Stöd isbjörnarna, det gör vi! Så jävla söta. Från ingenstans så fick jag 70,5/92 på mitt spanska prov, muy buen :) Ska sätta mig med mami & äta pepparkakos & kolla film, puss :D

alla har varit små &söta, men inte jag. Jag var grotesk, in real
/A

isbjörn!

Vi har bestämt oss att bli isbjörnsfaddrar..
härmed ska vi inviga en ny thing här i bloggis, Isbjörnprojekt.
alla mina godis pengar ska gå till isbjörnarnas framtid! ni vill väll inte att deras hem smälter bort? :@
Vi ska börja engagera oss fett i detta! :):):)
ny kategori: Isbjörnprojekt<3

fyfan vad söta! Tror isbjörn kommer bli glad över att se vårat engagemang i detta!
http://www.wwf.se/insamlingsportal/show.php?id=1213130
isbjörnsfadder <3

/J&A

12.31

God morgon, kvällen igår var gal1 daskig, mcyket trevligt.
nu om ett  tag ska vi baka peppisar, goott ju :D
Säger tack till alla för en sketet daskig kväll! <333

heihei
/J&A

16.30

Hola, är med Sofi just nu, vi åkte hit efter skolan duschade och så om drygt en timme ska vi till bagis och fixa sen blure mat med flickorna där :) inte alla men de flesta, luciat gick bra, inte så pinsamt, bara han som spelade fel lite då&då. Hah ska gå enr och kolla tv me Sofi nu. Puss ♥ blir inge mer skrivande idag
/A

bööh

GKDLGJNVKLBHM KEFFO

Kaos? Inte i min värld!

Jeje, som rubriken lyder. inget kaos. men det kunde ha varit kaos.
För jag har inga tomtegrejer alls :D hehe.. Emmak har något jag skulle få låna men nu är det så att jag tror att hon sover eller nått.. och jag sa till så sent som igårkväll och frågade om jag fick låna haha..
Ehh.. Ska va i skolan 07.30, men hur fan ska detta gå till.. Oki lite kaotiskt kanske det börjar bli..
För jag har INGETING i tomteväg och om ca en halvtimme ska jag va i skolan, shieet..
Emmak detta hänger på dig nu :(<3333 vakna! Vågar fan inte ringa och väcka henne..
INGET KAOS MINA VÄNNER!

jag och andrea <3

/J

wiewie

heiheihei, tycket det är JÄTTEDÅLIGT att PH går klockan 9 nuförtiden..
mycket roligare att kolla alla missade program klockan 4 på natten istället, på söndagar.
jaja, följde ju med A hem idag, muy trevligt!
imorgon ska hon,jag, emmpi & elin va tomtar på Luciatåget i skolan, fett latch!
Sen lucia i bagis, jeje!!!!!!!!!!!1ett
Nu sitter vi och pratar om att vi ska åka Phiphi island när vi är i thaaai, är gla1 taggad! 10 dagar kvar! shit!
Hörs imorgon lusar!
/J

/J&A

Hejhej bloggen, vi dör just nu hahah.... Så hejdå


jeje!

Gokväll sötisar.
alla på msn och face är tråkiga, min familj är tråkig, min mamma retas och tror att jag är kär och mitt pluggande med atomfysik går ju lysande.
Imorgon har jag prov, på fredag matteprov och svenskaprov grammatik. latch ju.
fick mvg på grammarprovet i åttan så detta lär ju gå galant.. eller?
jaja

gammal bild, saknar håret

hejdo

Nu blir det favorit tv-program!
21.00-22.00 oskyldigt dömd.
22.00-22.30 paradise hotel

Och där var min kväll räddad, ettt minus är att min mobil suger den har bara täckning vid mitt skrivbord. Ingen annanstans nästan, det suger.. Jag skulle lånat en gammal mobil av Linn, men den avr fuktskadad, får se om Elin hittar sin gamla skulle jag få låna den, hope so. Nu är det bäst jag skyndar mig. Blir ingen mer upptadering ikväll för min del. Men imorgon kör vi igen!

SNYGG
/A

heiheihei

hade tydligen en fråga kvar som kom efter själva frågestunden..

SkipTheName:
BÄSTA METAL BANDET?

Dead By April räknas absolut inte för dom suger

J: Slipknot lätt
A: Hahah slipknot<3333333 driver jag vet inte

BUBBLA LUGNT!

HHAHAHAHA ANDREA! grooovt att du inte tänker bubbla lugnt!
det gör iaf inte jag.. du vet vad jag menar va?
/J

DASK

Yoo friends, sitter och skriver om kinamat nu , hk grej till imorgon. Glömde göra dagens dask och har grovaste, kommer hem och fryser tar upp nyckeln , och ja vet ni vad? DEn får inte plats i dörren, jag ba WTF? Vad händer?! Den g¨r inte in i låset, trodde typ vi ahde haft inbrott eller något efter 15 mionuter av damputbrott så tar jag i allt jag har och får in nyckeln , haha, seriöst, ngt fel så fick pappas nyckel nu iaf. Blev lite rädd & trodde inte jag skulle komma in, Nu ska jag bada, blev så sugen när J sa att hon skulle göra det, bubbla lugnt hanni för det ska jag 8-D
pussio
/A

Panic

Tjatja, dör var svaren på frågorna, inte så många men aja, skitjobbig skoldag idag, har precis ätit upp mitt godis, deppo. Har panik över mitt hår..

1, Precis efter jag färgat mörkt, ska jag ha så? eller..

2, Ja skitgammal bild men ljusare
/A

frågestunden är klar, klent med frågor hörrni!

Svar på frågorna:

Camilla:
Det pinsammaste ni gjort?

J: hmpf, det är synd att man inte skriver upp när det händer sånna grejer, skulle va kul att sitta och håna mig själv för alla pinsamma saker jag gjort.. Kan dock inte svara på denna fråga för jag kommer faktiskt inte på något
A: Åh, vill hitta ngt men det finns massa, haha

Anonym:
känner dhu juhanna ?

J: Förstår inte frågan.. Om jag känner mig själv? Jo..det tror jag
A: Ja, nästan mer än jag känner mig själv faktiskt hihi :)

heii :D :
Hur lång/kort e du :P? <3

J: Förstod att denna fråga skulle komma :D jag är 155 cm wiie! heii på dig med!
A: Hei! 1.61 :)

Berra (: :
Var har du köpt dina hörlurar? Dom gröna då!

J: På Holmlunds i uppsala, väldigt mysiga.

Idaaw:
bästa med julen?

J: Hatar julen! Men glögg.
A: Älskar julen! Haha, paket mat osv.. myzen

Göran:
gillar du att bli pillad mellan tårna,vill inte vara för på men ar länge gått och tryckt på den frågan... skulle uppskatta om du ville svara på det..

J: hehe :$ alltid mysigt med ett finger mellan tårna..
A:Aa

Anonym:
hej

J: HEIII! :D
A: Helllu


Anonym:
vad är det bästa med de motsatta könet?

J: Muskler och killparfym!
A: Muskler osv haha love it

Anonym:
är du allergisk mot något?

J: Du får chansen att fråga vad du vill och så väljer du denna?!
folk som söker bråk, dubbelmoraler och liknande.
A: Haha, nej, eller hatar skitsnack uuuuusch

Anonym:
Gillar du att ge avsugningar? :)

J: du vet att min moder läser blogg1 va?
A: Hahaha, oj så seriös

Hola:
Är båda ni oskulder?

J: Japp det är jag, hej mamma!
A: Ja hej pia<3

Mangelangish:
Kommer nån av er ligga med max?:D jag orkar nämligen inte...

J: Hit med honom bara!
A: hahaha, vettefan vem de är x)

Anonym:
hur många besökare har ni ?

J&A: Varierar, dom 2 sista dagarna har vi haft uppåt 100/dag, men det sjunker nog till 40 snart igen.

Tjejen från söderbymalm:
Hur gammal e du?

J: I’m fifteen! Cykla utan hjälp o grejer, det är grejer!
A: 15

Anonym:
vem är den skönaste ni känner och vem är den drygaste?

J: Tova & Frida Wiström tar hem den roligaste, drygaste, hmm.. Adus är jävligt dryg faktist, men kan inte påstå att jag känner honom.
A: Haha, drygaste är alla killar i min klass som håller på 24. Sköänaste är alla :D

 

Ossccar:
haru cigg?

J: Nejduuu!
A: Nepp

Anonym (även kallad elin ekström) :
vad tycker ni om elin ekström ?

J: Min bästavän, en riktigt toppen brud men när hon har sina ”dåliga dagar” är hon riktigt farlig..
A: Har känt henne mega länge nu faktiskt! Har vart bästavänner till&från, love u

Kanske:
Tycker ni att oscar som frågade efter cigg är en tönt?

J: Ja lite töntig, men jag gillar oscis!
A: Haha, bryr mig inte

Kebabgurun:
gillar du att bli pillad mellan tårna?

J: varför frågar alla detta? :s ja alltid mysigt..
A: Nej, ahah stelkorv

Anonym:
Tänkte verkligen fråga om Hannii gillar att blir pillad mellan tårna, men nu såg jag att någon redan frågat :(
Meeeeeeeeen wait foooor ittttttt......
Vem är din favorit kusin i Nyholms släkten, om du inte får välja på Joel eller Elin? :DOoooooch one more; Var har muminglasögonen tagit vägen? :( dom var så fina, jag saknar dom!!! <3

J: Ååhh synd! Om jag inte får välja mellan joel eller elin så blir det svårt.. Men jag väljer emma..
Och angående mina glasögon så åkte jag skridskor en dag för längelänge sen och då försvann dom! Sadly!

Kungen av alla kungar:
Vem är din favorit låtast kusin som börjar på T?:)

J: Tobias Forsström! Vem annars liksom?!

Anonym:
Vilka 5 killar kan du lite mest på? för o efter namn

J: oh, jag pratar inte med killar på det sättet.. Men kan säga vilka jag gillar mest :D
bastian e, marcus m, dennis d & erik j <3
A: Ingeeeeen haha


Anonym:
vem är bäst? hon börjar på E & slutar på N ;)

J: Eman?
A: EN?

Anonym:
hur länge varade ditt längsta och ditt kortaste förhållade? till båda :)

J: har inte haft något förhållande. I don’t belive in love! Men kanske?
A:Kärlek finns inte u know :)

Anonym:
om ni fick va ett djur vilket djur skulle ni vilja vara och varför?

J: LÄTT ISBJÖRN! För det är så smygis.
A:Isbjörn eller giraff :D

Dens:
Jag saknar dig johanna. Hur många gånger har vi träffats? o.O hahahahhha <3

J: I miss you 2! En gång tror jag >.<’ <3

Mostafa Josefsson:
hur mår du?

J: jag mår prima! Dudå mattias :D ?
A: Bra! :)

Anonym:
do you think size matters?

J: Om jag tycker falukorv är got? Jeje!
A: Aaaaaaaaaaa hahahah not.

 


HEMMA NU

Heeeeeeei!
Kom nyss hem från skolisen, det var mycket intressant och lärorikt. inte.
Michisen va inte i skolan idag och det märktes fett mycket.. plus att klassrummet luktar killparfym, för daniel den jäveln hade sönder sin flaska i sin väska på nu luktar det asgooooott, och i min bänk, för jag tog en del av flaskan.
Livar verkligen upp tillvaron sådär lite extra med en killparfymsdoftande bänk som kan va det bästa som finns :)
Ska snart sätta mig och plugga atomfysik, riktigt jävla schlynigt roligt..
IKVÄLL ÄR DET PH WIIEWIIEWIIE!
men måste hinna plugga klart till provet imorgon OCH hinna bada.. riktigt tight tidsplan där.
buhuhuhuhu.
HÖRS SEN OCH SNART BÖRJAR VI SVARA PÅ FRÅGESTUDEN :) så sista chansen nu ;D

/J

öh?!

Godnatt och glöm inte anonyma frågestunden.

sött

S-ä-m-s-t

Hola amigos, hade ju spanska prov idag också, eller en skriv grej, gick sämst, aja. Har haft träning och jag säger bara att jag s-u-g-e-r på innebandy, damp. Ska äta nu, tröst äta hemskt, frågestunden går bra, och vi hade besöksrekord igår 108 st, och idag gåre också bra. Forsätt så, nu blir de onyttigheter framför disney, pussi

tynga v är äklski Johanna! Hahhaha gammal bild.
/A

Heeiii

HEIIIIIII bloggis.
Pluggar atomfysik, riktigt jävla tråkigt, men Marcus hjälper mig så det går bra, sneel hest!
har så ont i armen, stackars alla i 9b som fått gått runt och hört mig whina hela dagen.
orkar inte lyfta på mig..
heido

/J

Nu: träniiiing

Hola, kom hem från stan nyss typ, va där med Emmpi&Elin en stund haha åt på max&jag ville hålla en främling i handen HAHA, sen drog jag till tandläkarn två hål, hahah ohmy. Han ba , så lagar vi dom utan bedövning jag ba eh aha ok asså. Har träning nu, inte alls taggad. Pusshej
/A

Today is

helluujah :D
Sitter och chillar och är ashungrig, menart..
Idag tjillade klassen som vanligt, helt tråkig dag och jag är helt lame i armen..
Sa till hon som vaccinerade mig att jag är vänsterhänt, men kom på senare att jag gör allt annat med högerhanden, fuck va irriterande. Kunde t.ex. inte ens klä på mig imorse -.-'''''''
taggar gal1 inför fredag, ska bli mega kul att ha filmrace hela natten med alla flickor i klassen+ jenny och emma :D he-he.
OCH MAMMA SLUTA LÄSA MIN BLOGG! SERIÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖST.

soet_chey_1994 , inte alls 2000 år gammal
/J

Memories! <3


Håkan Hellström Grönalund 4 september 2009 <3
Det var så jävla mäktigt asså.. här stog man och grät med en helt okänd brud av lycka, det är vad jag kallar lycka :)

pressad och lycklig <3

/J

FRÅGESTUND OCH NI SUGER PÅ DETTA!


Såja! NU KÖR VI PÅ ANONYMFRÅGESTUND :D


Det ska bli bättre

Har feaste blogglusten, men har inget att skriva om längre, det blir bara om dagen osv, inga bilder orsaken är ju för min mobil är sönder&palla springa runt med kamera, inga läser, inga kommenterar visst är det 40 minst som läser om dagen, men inga kommentarer, Kör nog en frågestund. Funnysizes var sååå mkt bättre, haha- Menar de.
Frågestund i n'sta inlägg, det blir att reklama vid massa bloggar osv, så blir det nog mer läsare&kommentarer. Det ska bli så mkt bättre nu än innan, kysss <3

Dagens dask!

Haha sådär! nu var jag vaccinerad mot bacon.. Hoppas det finns mycket bacon i Thaii jeje!

Nu till DD:
Jag och Emmpi drog till vårdis och vaccinerade mig, tyckte det var riktigt läskigt denna gång, gjorde fett ont..
Brukar dock aldrig vara rädd för sprutor men fan, ska inte göra om det..
Hon som vaccinerade mig var fett skön(misstolka inte) , garva hela tiden fan :D
Så när jag var klar var jag fett lycklig för att jag klarat ännu ett mål i mitt liv, så går jag och E tillbaka till skolan.
Så medans jag går där försjunken i mina egna små tankar så hör jag ett underligt ljud, som typ när en fet regndroppe träffar jackan, så kollar jag, och börjar skrika som en liten get.
Emmpi frågar vad som har hänt, så sträcker jag fram ärmen på jackan och där, är det en fet äcklig vit-gul-brun FÅGELBAJS!!!!!!!!! FÅGELSLYNAN HADE SKITIT PÅ MIG!
håååååhhh fyfan vad äckligt det var, började gråta, men man kan ju undra vad pippin hade ätit innan? Diarée på hög nivå.

Så fågelnslynan i trädet som sket på mig, DU HAR BLIVIT DASKAD!
/J

DASKDASK

Hola! Efter en jobbig dag i skolan är jag hemma, hahah  jobbig men rolig var den också, bråk@in the class. Så jävla sur, & hon kallar mig,ronja&matilda patetiska & barsliga vad är hon då :)? och horor, jo för så va de hahah.. Skrattar sönder mig. Har massa plugg att ta hand om, bok reccension, bok utläst, matte& svenska , greaaat. Nat, min mobil suger ingen täckning någonstans, och för att göra som Johanna gör blev Jasmine just daskad i vår blogg, för jag tycker du är en tönt :) Grattis ♥♥♥♥
Ska kolla tv nu, sen blire plugg hörs ikväll männsikor, pözzzz
/A

nightie nightie!

ska gå till sängs snart.
Ser på Alpha Dog, asbra film med J.T .
PH var fett tråkigt idag..
Ses imorgon!
/J

RIP MIN TRÖJA.

Godkväll readers. Nu har jag sett klart film&ätit, lyssnar musik & bestämmer vad för kläder jag ska ha imorgon, min svart favvo tröja är borta :( sad. Rykterna i min famlj just nu är att det serveras ..... i köket

muuuuuuuums
/A

Up next:

Gossip girl, sen PH och glögg!

/J

Igår&Idag /A

Hejhopp, usel upptadering av mig, men har haft match och så idag. Nu är vi serieledare igen! 5-3 till oss blev det :) Superoo, hade en mega skönd kväll igår hos Sofi, Har själv inga bilder men Emma har lagt upp några på oss på henne blogg iaf. Åt kollade film dansa haha, mys (y) Ingen kunde somna sen så vi skulle se harrypotter men den hackade så tillslut somnade alla nästan, imorse vaknade vi vid nio (tigigt:o) ich kollade en sjukt bra sorlig film, wallander/mörkret , tror jag den hette. Sen vid halv elva kom pappa&hämtade mig sen vare match, där fick ni hela förklaringen av min helg nästan haha.
Hörs ikväll <3

Jag ser helt uppstoppad ut men bjudeeer
, skön låt enligt dom som spelades 24/7 igår hahaha!

ON AIR


Meet me halfway - Black Eyed Peas


Memories - David Guetta ft. Kid Cudi


Morning after dark - Timbaland ft Nelly Furtado & So Shy


Fashion - Lady Gaga


Face Down (Acoustic) - The Red Jumpsuit Apparatus


High on life (When the drugs don't work) - Henok Achido


say cheeze! face

guuuuuuuuudmorning.
Vaknade för ett litet tag sedan, ovanligt för mig att sova så "länge" bööh.
drog ner till vårt flaaashiga kök och gjorde omelett, fett gott.
Idag ska jag... sitta vid datorn, dricka glögg, lyssna på musik, trevligt va?! jo precis vad jag trodde ;)
Hade skiiiit kul igår hos karlie, vi käkade as god mat, sjöng singstar och lyssnade på All my stripper friends medans empo showade, det var mega. Hade önskat va kvar lite längre men min far tollererade inte att hämta mig senare än halv 10, man blir ju förskräckt!
ska dreggla vidare till Cimon nu, hörs!
lite bilder från igår kan jag bjuda på :)



/J

Oh boy

enda anledningen till att jag kollar på paradise hotel


/J

fuck you

I found God on the corner of 1st and Amistad
Where the West was all but won
All alone, smoking his last cigarette
I said, "Where you been?" He said, "Ask anything"

Where were you when everything was falling apart?
All my days were spent by the telephone that never rang
And all I needed was a call that never came
To the corner of 1st and Amistad

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor surrounded, surrounded
Why'd you have to wait? Where were you? Where were you?
Just a little late, you found me, you found me

But in the end everyone ends up alone
Losing her, the only one who's ever known
Who I am, who I'm not and who I wanna be
No way to know how long she will be next to me

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor surrounded, surrounded
Why'd you have to wait? Where were you? Where were you?
Just a little late, you found me, you found me!

The early morning, the city breaks
And I've been calling for years and years and years and years
And you never left me no messages
You never sent me no letters
You got some kind of nerve taking all I want!


Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor, where were you? Where were you?

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor surrounded, surrounded
Why'd you have to wait? Where were you? Where were you?
Just a little late, you found me, you found me!

Why'd you have to wait to find me, to find me?

<,3

Sitter hos sofi nu med Frida&Emma, taggar med muuusic! och fixar oss, kvällen blir nice! Vi hörs imorgon :)

Sötaaaaa
/A

Homecoming!

hola alamachala!
Nu taggar jag på lite festligheter hos karlie, mega!
en bild på mig från AH's fest, ser ut som en invalid kines. GÖLLIHHH TRETRE


slänger in en Dagens Dask också:
Random killen från Skåne som kom fram till mig när jag gick helt ensam på stan och frågade om jag ville komma och lyssna på han och hans kompis när dom sjöng i kör ikväll..
Jag höll på att dö för att han va så gullig!
Skånska kör-killen, DU HAR BLIVIT DASKAD!

/J

alamachala

guuudmorning.
Degar sönder @ soffan, lyssnar på Green Day och bara smygismyser av tillvaron.
Men snart så ska ju denna mysiga stund sjklart ta slut, eftersom J&papi tvingar med mig till gränby för att fika.
Jag är oduschad, har äckligt hår och sömnbrist, men det får väll gå ändå.
ska försöka hitta ettpar lajbans leggings höhö.
Idag gott folk, idag är det 15 dagar kvar till Thaai, bara jag som tycker att tiden skenar iväg?!
Nästa helg får vi ju se framemot BAAGIS! jeje!
och sen Söndagen efter det åker jag! skippar julen och allt som har med den att göra!
Pallarnt med att som springer runt och längtar sönder till julen, själv har jag satt min hjärna på att hoppa över julen iår, sorligt? ja, men jag hatar faktist allt som har med julen att göra förutom glöggen och gemenskapen. Men det får jag nog uppleva ändå.
kommer inte få några julklappar heller förden delen so..
Men att tillbringa den 24 December på en strand i soliga Thailand tackar jag fan inte nej till, och dessutom inte när familjen Karsch ska med, to good tobe true jeje.
tretre
Hörs sen!

Kommer såklart sakna denna filur, vi vet ju hur det gick förra gången vi var utan varandra i mer än 2 veckor. Borde finnas lag på sånt..
/J 


/A

Har nyss badat klart, ändrade planer, åker till stan med Emma&Lovisa först sedan hem till Sofi, och jag ska sova över där så mer upptadering imorgon, eller efter min match. Vet ej när den är menmen. Sen måste jag ta sprutan, fast jag inte vill, fuck u mama.
Haha, pusss

Min lilla skrämmande bil hohoohohoo

GRYYYM!

Timbaland ft. SoShy - Morning After

/J


Din dag idag baby!

Som sagt, idag fyller min älskade vän Emeliekarl år!
Senare blir det tjejmiddag hos henne, Grattis älskade vän! <3

/J

GRATTIS EMELIE

Godmorgon bloggen, Har varit vaken en stund nu, ska duscha snart o så, sen vid halv tre ska jag & Emma åka till Sofi :) Är där hela kvällen, sover nog också där, mys! Ska också gratta Emelie ♥ Som fyller år idag, grattis hjärtat!
Skriver senare kanske lägger in dagens också, om jag orkar! haha puss

Blir en mysig dag med dom hära flickorna hiihi
/A

What goes around, comes around

ååååååååååh
/J


I luv u 2
What should we do now, tell me, because I don't really know.

Skulle behöva en dos


Dagens Dask!

chacha! eller inte:D
DD igen!
Dagens Dask går till......
SF Bio & Bruden nedanför oss!

Motivering:
SF Bio för att dom lyckades sätta på fel ljud till New Moon, trevligt att "We wish you a Merry Christmas" kom upp i en sorglig scen, förstörde hela känslan ju!
Och bruden under oss på bion för att hon satt och käkade BOB-gröt ur tub som biosnacks! trevligt värre!
jeje

Grattis SF & Gröt-bruden, ni har blivit daskade!
/J


Brist på liv? ohnej

Shit va ruttet tråkigt jag har. Funderar på att sova, tidigare än om jag skulle till skolan, men finns fan inget att göra, så jääävla ruttet här. Har typ suttit vid datan&ätit godis hela kvällen lyckat liv. Och typ tänkt opå hur det kommer vara när Johanna åker bort, kommer sakna henne&Clarkent & så. Shit va jobbigt. Ska nog fråga om jag får hennes hem nyckel så ska jag smyga in till henne i hennes hus&mysa.. Typ sova där, haha driver.. Skulle fan va nice ;)
Saknar sommaren också, slutet när jag kom hem från spanien&J från gotland underbart, allt kom samman, träffade massa nytt folk osv. Skolan praoen alla fetser. Ja,Allt var perfekt. Här kommer lite sommar bilder så det hör inlägget inte blir allt för tråkigt.

Såja, jag vet att jag är skit ful på en del bilder men jag bjudr
/A

AAAAAAA

ARG

Ändrat

Blir en hemma kväll, Linn kunde inte räffas men det får bli någon annan gång ;) Ska nog ner till affären snabbt. Annars blir det film eller något. Kul nja. Inte så otroligt menmen.. Jag vet vem Johanna vill daska idag. Hhhehe gne!
:D
/A

4 dec

Tjatja, kom hem från stan vid sex. Där jag va med dom som johanna skrev igår + saknade tovis&signe :D duner!!! Ska nog träffa Linnis nu, blir chllkväll hemma with her i think :D

pussi
/A

Morgondagen består av följande:

Först drar jag till skolan, chillar helgal1 där.
Sedan drar jag Lollan, Pessie, Tara, Elin, Emmp & Andrea till stan, chillar änu galnare där, sedan går jag L, P & T på New Moon, again!
Är 7kt taggad somvanligt, bara att bunkra upp med popcorn, bonaqua och vattenfast mascara. 
Bara så jävla synd att biljetterna kostar 105 kr st -.-
Sen hem till papi. latch
 
The Wolfpack, Jared och Embry så hooooooooooooooot haha vaja driver<3

och såklart perfection himself. one look could kill
/J


Gymnasie

http://affarsgymnasiet.se/program/communication-program/

Communication
Att ha en kreativ attityd är en fördel om du vill läsa Communication Program. Här får du lösa uppgifter som sätter dina sinnen på spets. Bild- och filmhantering, textframställning och grafisk formgivning är några av de utmaningar som väntar dig. Kanske vill du arbeta på en reklambyrå eller skulle du hellre skriva texter och göra reportage för en tidning eller webbplats? Möjligheterna är många – det är bara din fantasi och kreativitet som sätter begränsningarna

asså jag har fan hittat rätt, jag vill jag vill jag vill!
/J

mega bra sida


Important

Snart är det din dag hjärtat

/J


tråååkigt

Tjejlistan 2009 (nerkortad)

1. Har du ett par rosa string? - ja
2. Vem var den senaste du pussade? - min katt aron
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - just nu har jag typ 15 nr sammanlagt, kanske 7 med min pappa :D
4. Gillar du nån nu? ja
5. Vad gjorde du inatt? - drömde om kossor
6. Och i förrgår natt? - smsade
7. Vad gör du innan du ska sova? - 500 situps, eller 
8. Kan du prata med din mamma om allt? - oh no
9. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - nej, eller hade försökt att undvika det
10. Har du varit gravid? - nej
11. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - ingen aning
12. Choklad eller glass? - choklad
13. Push-up eller T-shirtbh? - push-up
14. String eller hipsters? - både
15. Klackskor eller gymnastikskor? - klackar
16. Kjol/klänning eller jeans? - klänning

Tio fakta

1. Hemstad/ort - Storvreta
2. Hårfärg - Blond
3. Längd -  174
4. Frisyr - saknar att ha långt utsläppt favoriten iaf, men det enda jag kan göra med mitt hår just nu är att sätta upp det så.
5. Ögonfärg - Blå
6. Skostorlek - 35
7. Humör - varierar, när jag är hemma är jag sur iaf
9. Vikt - 45 kg
10. Vänster eller högerhänt -vänster

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? jag vet inte, tror det
2. Tror du på kärlek? självklart, även fast jag tvivlar på att jag någonsin kommer få uppleva det
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?-  nej
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - nej jag kommer aldrig låta någon göra det
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - nej
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? dunno
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? 24/7
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? nej
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - ..

Tio saker

1. Kärlek eller pengar? - money is love
2. Cider eller öl? - öl
3. Dag eller natt? - natt
4. One night stand eller förhållande? - one night stand
5. Tv eller internet? - internet
6. Pepsi eller cola? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - vild fest
8. Färgfoto eller svartvita? - svartvit
9. Telefonkontakt eller face to face? - 4 eyes
10. Bilddagboken eller myspace? - inget

Tio har du nånsin

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nej
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - det händer lätt, men är för feg för att någonsin göra det
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - jadå
4. Har du hoppat bungy jump? - nej haha
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Ja när emmp svimma på bussen och förblödde i huvudet.. moody
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - haha nä :D men skulle kunna<3
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja haha >.<
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - HHAHA fett kul, nästan.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Jo
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Jaförfan


Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? - 19.45, om mig?
2. Namn? - Johanna Andersson
3. Vart bor du? - Storvreta
4. Hur många barn vill du ha? 0 just nu
5. Vill du gifta dig? -  nej
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - rullar
7. Har du ätit sushi?  nej
8. Favoritglass? - Ben&Jerrys
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - inga :(
10. Humör? - Arg och frustrerad


Skulle du

1. Skulle du vilja vara längre? - Men ja såklart..
2. Skulle du vilja väga mer? - om jag hade varit längre ja, men inte nu
3. Skulle du vilja ha sex nu? -  Fyfan vad epic.
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nej


Vem

1. Vem älskar du? - Mina vänner<3
2. Vem kan berätta allt för dig? - några få
3. Vem vill du bli full med? - heii tretre

18.31

Hejsan bloggen, har varit hemma sen 2 typ, men har inte haft ork att skriva somnade när vi kom hem precis, begravningen var, fin. kan man säga så? Haha. Oj ska inte skratta ganska jobbigt.. Efter åkte typ massa gamla, haha det var bara gamla där. och åt, smörgåstårta (som jag hatar!!!) & en äcklig kaka efter. Värmen hade gått sönder där vi va så man satt &frös ihjäl. Menar det verkligen! Efter det åkte min familj med mammas bror som egentligen bor i skåne hem till morfars gamla hus där två nutttiii hundar var!! så jävla söta, jag dog. Sen var jag lagom hungrig så family stannade på max &åt som mami lovat. :) och när jag kom hem deckade jag som sagt&sedan vart det plugga spanska tills nu med pappa. Kan typ inget. Men alla verb osv, står inte ens hur dom böjs i boken så fattar inte hur man ska kunna det utantill (?) Whatever, ska kolla på f94 match med Emma snart, puss ♥!

shit så sööööta :D
/A

I finally had enough

Hey girl you know you drive me crazy
one look puts the rhythm in my hand.
Still I'll never understand why you hang around
I see what's going down.

Cover up with make up in the mirror
tell yourself it's never gonna happen again
you cry alone and then he swears he loves you.

Do you feel like a man
when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has found.

A pebble in the water makes a ripple effect
every action in this world will bear a consequence
If you wade around forever you will surely drown
I see what's going down.

I see the way you go and say your right again,
say your right again
heed my lecture

Do you feel like a man
when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down a new life she has.

Face down in the dirt she says, this doesn't hurt she says I finally had enough..

Face down in the dirt she says, this doesn't hurt she says I finally had enough..

One day she will tell you that she has had enough
its coming round again
.

Do you feel like a man, when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has.

Do you feel like a man, when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has.

Face down in the dirt she says, this doesn't hurt she says I finally had enough..

Face down in the dirt she says, this doesn't hurt she says I finally had enough..

One day she will tell you that she has had enough
its coming round again.

Do you feel like a man, when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has.

Do you feel like a man, when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has.

Face down in the dirt she says, this doesn't hurt she says I finally had enough..

Dagens Dask!

Dagens d går till:
BASTIAN!
för att det är du som ALLTID lägger på för att du blir arg.
seriöst.
Jag vet inte vad jag gör om du inte kommer hit.
ring mig när du ser detta

You found me.
/J


mobilnytt jeje

heeiii
Sitter och kollar mobiler@ blocket, har inte råd med nya elektronikgrejer. Spara spara spara.
De jag funderar på är mest Iphone eller Sony ericsson Aino, men också Satio.
mest taggad på Iphone, men också aino för att det är film&musik mobil.

Så vad säger ni? Iphone, Aino eller Satio?

aino


phone hehe..

satio lolz

 

/J


LÄSKIGT!

Neeeeeeeeeeej fyfan vad läskigt:( skulle nyss ladda upp domdär gamla videosarna från i somras så har andrea gjort det :o
nu har både mamma och thomas lackat dase på mig så ska stänga av nu, dom börjar skrika så jag blir rädd :s
/J

Nu ska jag..

..Fika med mamma. och kolla på oskyldigt dömd, sedan sova, börjar bli lite ledsen för imorgon, mamma med, men aja. thats life. puss.  ♥
/A

Gammal video!


HAHAHAHAHHAHAHA OH MY!
DO YOU HAVE CONNECTION TO THE MOON?
haha från i sommras. ♥

Hellluuuuuu

Hellu, har pluggat klart nu, kan ungefär lika mkt spanska som när jag var 7 år. Nada alltså :)
Är bekyämmrad.. Johannas förföljare skrämmer mig, mamma också när jag berättade </3 .. Sadface. Imorgno är det begravning för min morfar, slipper skolan men ändå jobbigt. Min chokladboll e knaprig av socker så äcklig :s nastyyyyy. hejdå på den, dagens dask i min värld går till hmm.. min so lärare fick bara g+ på mitt hemprov. fast min papi sa att de var ett klart vg. Sug! Aja haha, ska kika vidare &så, mina hörlorar är hos J depritime. Har inge ljud på datan nu då. Haha du måste ta med imorgon. Hejdo

Juste har kommit på nu, jag ska söka thorén med Johanna vad alla än säger hon &jag tröttnar inte på varandra hahah & so om vi gör det, man får väll nya vänner fuck off :)
& Sen typ fyris eller ngt vanligt haha .
kyss
/A

Dagens Dask!

Dagens dask går tiiiiill.............. LINNÉA!
helt oväntat as usual, men men. Hon är daskad, igen!
Dåligt där Linnéa, dåligt!

Låt mig förklara:
På SO:n idag går vi fortf igenom Hinduismen som ingen kan ett skit om, så har hon helt oväntat förberett lektionen lite, vilket aldrig har hänt.
När vi stiger in i klassrummet har hon faktist ritat en streckgubbe på tavlan.
Helt skev om du frågar mig och alla andra i klassen men man kan ju inte ligga på topp 24/7.. HEHE
Men jeje, så frågar alla varför hon har ritat en ful liten skev streckgubbe på tavlan som ser ut att ha skapats av en 4årig slytkladdig pojke.
Hon blänger på oss med denna blicken vi älskar mest! MÖRDARBLICKEN!
Wiiie.
Så börjar hon tjabbla om något, så börjar hon skriva på tavlan:
Brahman
Brahma
bramaner

Så kommer våran älskade blondie Lovisa och frågar:
"Varför stavas inte bramaner med H som alla andra?"
Linnéa förklarar för Lovisa att det inte alls stavas så, och varför vet hon inte, jag själv gissar på att hon inte vågar erkänna att hon inte kan detta område alls eftersom hon har små fusklappar på lektionerna för att hon inte vet vad hon ska prata om.
Så av en slump hamnar min blick i min religionsbok, då dyker ordet Brahmaner upp.
Jag får en snilleblixt och räcker snällt upp handen med ett brett flin i ansiktet.
Hon ser mig men börjar flacka med blicken eftersom jag+räcka upp handen+brett flin=trubbel, så harklar jag mig och jag får ordet.
Då förklarar jag för henne att hon visst haft fel, då blir hon röd i ansiktet och ignorerar mig.
Jag säger detta engång till så säger jag att hon kan kolla i boken om hon inte tror mig.
Alla börjar smågarva lite eftersom denna lilla incident händer minst 3 ggr/lektion.
Hon går med på att det stavas brahmaner och skriver det på tavlan, eller?
hon går bort från tavlan och börjar fortsätta att läsa ur boken för oss, då jag upptäcker att hon skrivit brahaner istället för brahmaner, jag brister då ut i asgarv och utropar förtjust att hon skrivit brahaner istället, hon kollar på mig med en riktigt märklig blick, skulle kunna kalla den "jagvillhuggadigi139458493stdelarochplanteradomiminsketnaträdgård-blicken". De flesta i klassen brister också ut i asgarv eftersom brahaner låter enligt mig som Knorrhane som låter riktigt lustigt!
hon suddar för tredje gånger ut ordet och skriver rätt, GRATTIS BEBIS! GRATTIS FÖRFAN! HEPPO!<333333 TRETRETRE!
soooeeeetnos! vill du att jag ska skriva källförteckning här också gumman?
Källförteckning: Mitt EGNA FUCKING HUVUD
Du har för andra gången på 2 dagar blivit Daskad!
jeje!
Grattis heppo ;:*:*:*:*
/J

jeje

Heii!
vi hestar våra läxor just nu, tillsammans faktist.
Jag skriver engelskuppsats om a weekend i'll never forget och A pluggar till Spanskaprovet yeye!
nu vrålar morsan att det är mat, är fortfarande djupt deprimerad att vårat kylskåp är sönder..
och idag har jag noterat en grej, jag är förföljd av en röd volvo som kör förbi mig 4 gånger när jag är ute och går.
seriöst.
käk nu!
/J&A

In my bed

Godmorgon, medans alla andra är i skolan nu ligger jag hemma i sängen. Är så jävla trött. Ska ta nio bussen. Skulle ta halv men tänkte att nio blev bättre, och nu är jag piggare. Än innan, åh inatt drömde jag att jag var i kina de va mega nice :D Haha, nu ska jag orka gå upp och köra en snabb fixning.. Puss :) /A

jeje

hej bloggeeen!  eller inte.
hej iaf, sitter och tuggar på en brödbit från ett bröd som mamma nyss bakade.
har inget smör på för att jag upptäckte tidigare idag att kylskåpsdörren var trasig, stog där i en halvtimme och försökte komma på var som var fel, skrek "Nej det här går inte" flera gånger för att jag klarar inte av när t.ex. sådana saker händer, att en dörr inte går att stänga. satte mig ner och bröt ihop, mitt psyke stod inte pall.
Så kom Thomas och tog över och jag skulle för 5 min sedan lyfta på mitt arsle och pallra mig iväg till kylskåpet för att se om mamma köpt juice/något gott att äta/något som går att äta, det mesta slinker ned, men när jag kom in i köket, ser jag kylskåpet gapa helt tomt, inte ens en dörr va på den.
Och orkade inte leta upp de försvunna kylskåpsvarorna så jag tog mig en brödbit och lunkade dystert hem till min säng igen.

Detta gjorde verkligen inte min dag! ni kunde åtminstonde satt upp en lapp och hänvisat mig till kylskåpsvarorna vart än dom befinner sig.
mitt kylskåp</3

skulle inte ni också bli mentalt nedbrytna om erat kylskåp såg ut såhär?!

Mitt psykiska tillstånd är för lågt nu för att kunna ta detta oseriöst så..
goodnight off!
/J


..

Hjesan, har ingen blogglust alls, menmne. har nyss duschat, hade träning me f 94. jobbigt haha. sen firade vi papi som fyllde år, gratz. imrogon har jag sovmorgon nice&på torsdag ör jag ledig, begravning iofs jobbigt, aja. Damp på vreten gubben hahahaha ska gå
hejdå
/A

OVÄRT

FYFAN VAD ONICE!
MISSADE HALVA INTERNATIONAL CAPSDAY IDAG :(
OVÄÄÄRT SOM FAN.
BARA JAG SOM SER DET SOM ATT NÄR MAN SKRIVER MED CAPS SÅ SKRIKER MAN? HH3H3H3H3
SEXIGT

SAUGEN BRUD
/J

So fresh so clean! Så på

Åhh denna låt, klockren!
/J

måste vara sättet jag för mig
måste vara stilen som skiner
måste vara sättet jag för mig
måste vara stilen som skiner  

jag är en snubbe som många måste hata, tracka, tackla på
även känd som den som dricker tok för mycket alkohol
glider in på klubben zik zak, kompis inge jidder låt mig bara sippa, hinka,
sen fixa bazz, en katt med en sån sån ass

Rey-J är namnet baby, du vet, jag gillar göra det crazy
och inget snack när det kommer till att göra shows
mitt lag kommer dit och börjar blaeza flows
kom igen lets go vilken nice mode

så fresh så clean så på
ger dig det du vill ha, bara kärlek mitt lag kommer först

har du sett nån skina så Neej
har du hört nån låta så Neej
ingen vanlig snubbe som älskar livet
tat tat det lugnt, tar inget för givet.

du vet vi flowar sååå
du vet vi gör det wwoooww
någon sa att vi aldrig skulle slå
därför slår vi tillbaks nu just så här.

just när de trodde att vi var över, så laddar vi på en till
en riktigt giftig hit big banger som kommer med stil
vi kom , ni såg, hur vi drabbar hela stället när vi gör det så ahhaaa
domänner, domiggar, hur vi gör det så

MK! back again, always rocking the party 100%
so lets go party people and let me know,
if you wanna go with us come on lets go.
Yeah yeah lets do it, lets do it real good.
Mami wanna me to push it ca ca cause she know I´m good
So so so fresh and clean like like a new pair white on whites,
Been a few years since the last album drop but but we still gonna shine,
So I´m bringing it back, the fly rap, o a 80´s track so you know what up.
Won´t stop just take it to the top, with with the the re-real hiphop.

just när de trodde att vi var över, så laddar vi på en till
en riktigt giftig hit big banger som kommer med stil
vi kom , ni såg, hur vi drabbar hela stället när vi gör det så ahhaaa
dom känner, dom diggar, hur vi gör det så

måste vara sättet jag för mig som får mig att vara Såå
fe fe Fresh to to def, du vet vi gör det så
måste vara stilen som skiner som får de att hata så
så så fresh så så clean du vet vi gör det så!

måste vara sättet jag för mig som får mig att vara Såå
fe fe Fresh to to def, du vet vi gör det så
måste vara stilen som skiner som får de att hata så
så så fresh så så clean du vet vi gör det så!

just när de trodde att vi var över, så laddar vi på en till
en riktigt giftig hit big banger som kommer med stil
vi kom , ni såg, hur vi drabbar hela stället när vi gör det så ahhaaa
de känner, de diggar, hur vi gör det så

just när de trodde att vi var över, så laddar vi på en till
en riktigt giftig hit big banger som kommer med stil
vi kom , ni såg, hur vi drabbar hela stället när vi gör det så ahhaaa
dom känner, dom diggar, hur vi gör det så


Dagens Dask!

Dagens Dask går till:
Snubben på Vreten(som betyder glufsa i sig på något konstigt språk) som krävde Andrea på 50 kr för att hon saltade sin mat.

Låt mig berätta hur det gick till:
Jag och några i klassen får håltimme från Spanskan så vi drar till Vreten(En pizzeria) och äter.
Jag och A har precis ätit klart på våran delade kebabtallrik då jag ser i ögonvrån en fet liten pizzagubbe stå och stirra på Andrea som omedveten häller lite(okej lite mycket) salt över salladen medans vi samtalar med varandra.
(Lätt gjort att hälla salt i maten helt omedvetet enligt mig)
Då kommer pizzasnubben fram till vårat bort och parkerar sig och sin feta mage precis brevid mitt ansikte.
Då utbrister gubben bistert:
G: - Varfår do salta sådär myket på maten?!?!?!?!?!
A: -Jag gillar salt
G: *stirra på A som om hon va helt crazy i huvudet* - Men ät opp detdära då!
A: *tar en tugga av helt vidrigt salt tomat* - Jag ska?
G: -Do ska eta opp hela sallaten!
A - Nej jag är mätt nu!
G: - DO FÅR DU BETALAT 50 KRONOR!
A: - Vi har redan betalat våran mat så nej tack.
G: - DU SKA BETALAT 50 KRONOR SA JAG! ÄT OPP MATEN!
A: - Men nej jag har ätit klart så jag är inte hungrig sa jag.

Gubben fortsätter att försöka få andrea att betala 50 kronor för ½ matsked salt.
Han misslyckas och blänger på oss som om vi var pestsmittade råttor som pissat ner hans finaste byxor.
Sen tar han alla tallrikar och glas och smäller ihop dem på varandra och fortsätter mördarblicka oss, sedan stampar han bistert därifrån och mumlar något på sitt språk som vi inte förstår.
Sedan beslutar vi att det är bäst att dra därifrån illa kvickt innan han gör något elakt mot oss, så står hela pizzagänget och blänger på oss med sina bistraste blickar.
rättså söt.

Grattis du soeta man som gjorde våran kebab idag!
Du har blivit daskad!

inte fullt så glad var våran pizzabagare, men men, man kan inte få allt här i livet!

oh fucked :(

Hejsan!
För det första vill jag presentera en ny kategori här på bloggen; Dagens Dask.
Whatever.
På dåligt humör är jag på också, som vanligt nuförtiden.
Och vet ni?
Idag lyckades jag samtala med en lärare (om våran katastrof till so&svensk lärare) helt lungt och sansat förutom att jag svor Janw rätt upp i ansiktet så han blev Sadfaaajs, 2 bad 4 u.
Men seriöst, detta har gått över gränsen way to long.
Hon suger! HELT SERIÖST! jävla heppo!
Jag hotade honom med att jag skulle sluta gå på hennes lektioner, då blev han arg och sa att det faktist var skolplikt i Sverige.
Men lille bananJanne, tänk efter! Jag kan faktist skolka om jag vill, och det vet du också!
För inte fan åker man i fängelse för det.
Tycker inte ni, kära läsare, att det är liiite konstigt att om en elev låg på MVG-gränsen i 8:an, och får en ny lärare i början av 9:an, har haft 1 prov och 2 uppsatser varav en jag fick IG på för att jag hade kopierat halva uppsatsen och glömt skriva källförteckning, sänker sig till G-gränsen?
Jag vet att hon hatar mig för att jag kan föra en diskussion emot henne och vinna, vilket händer ungefär 3 gånger per lektion.
HEPPO HEEPPO HEPPO! :@

Dagens dask presenteras om 2 min!
Hörs
/J

RSS 2.0