/HÅKISEN

Någon som vet vilket datum våran älskade Håkan kommer till Grönan i år?
/ePic

baaaal

har inte visat min balklänning så here you go!


inte världens finaste men den duger väll.
/A

/A

HAHAHHAHA fyfan garvar ihjäl mig, så här kul kan man ha med en webb?!

ser ni mig i den söta babyns ansikte HAHAHHAHA

/SESSION

/ePic

mys på ballkongen

Hej på er.sitter ute på ballkongen i det fina vädret, hur mysigt som helst. Har precis vaknat efter 2 timmar sömn, så jölva trött idag! förstår inte..skolan gick sin väg och fick sluta så jag hann med bussen en timme tidgare! Vi fick också våra efterlängtade skoltröjer, kommer sakna klasssen lite, i smyg. Nu hade jag tänkt installera sims på datan &läsa massa bloggar lovely! kyss då!


myser i nya tröjan, skiiiit mysig!
/A

/UPTOWN

Yo, kom nyss hem efter en lååång dag på stan som började redan vid 10. Gick "stadsvandring" med älskade klassen och solade i stadsparken med fika osv. Sen drog vi till Subway och käkade. Runt halv 3 så mötte jag upp syster och vi gick runt och kollade, även Jeezy, Kalle, Adus och Ellen var med.
Detta fick jag med mig hem
Bästa mascaran jag någonsin haft, fast det var någon specialgrej, så själva förpackningen var lila.
Ungefär lika som den jag planerade att köpa från H&M, men den fanns inte så köpte denna ist.
Färgen är mycket mer babyrosa irl.
/ePic

kyss

skola nu!

/A

degar

Gid kvällpå er kära läsare:). ligger och kollar tv just nu. min mage dör har ätit skit mkt tårta heheh. har också hunnit med att tacka ja till sommarjobbet på dagiset :) lycka :') imorgon är det skola &vi har s prov som jag inte pluggat ett skit på. men jaja. kommer nog få g iaf. hoppas jag. nu blir det film sen sovdags! natti natti <3

hahhaha osminkad&rosa mjukis, fint! :p

/FUNHOUSE

Ska gå på stan imorgon med syster, ska bla köpa denna, en bikini och lösögonfransar.
/ePic

/COW

Kan ju vara det roligaste jag hört
/ePic

16

Heeey! idag är jag sexton år (A) hiihhih. har fått en data :) ska snart göra tårta. finns inte så mycket att skriva, igår hade vi det lite mysigt hos mig bara :) alla drog väll ty halv tolv.. nu har emmelie&elin åkt te turkiet, kommer sakna dom. tack för alla grattulationer & tack för presenterna igår flickor! kyss<3

HAHAH snygg dubbelhaka aja buder :)


/ 30/5 2010

Förra året servitriser, detta året ska vi fan röja koklövar.
Hola! Vädret är underbart, om 16 dagar åker vi till Turkiet. Glöm förfan inte bort att gratta morsan idag, ska ut och plocka liljekonvaljer nu.. Haha, cya!
/ePic

/FEMALE

yo! Kom nyss hem från STHLM, hade en grym kväll! Dennis&co gjorde grymt bra ifrån sig, är mega imponerad. Men tyvärr får man inte reda på resultatet förns nån annan gång. Sen åkte vi vidare till Solna och mös på en brygga med massa annat folk. Har lämnat datorn hos pappa så bilder kommer imorgon, eller har bara 3 st..
Ska duna nu, puss!
30 Augusti 2008♥

Grattis bästavän, din dag idag!
/ePic

/STHLM

Åker runt 4, bye


Sweet 16

Heei på er! lite uppdatering men har inte varit hemma så. igår hade jag som sagt innebandyavslutning va jätte kul&så, emma&jag ahde värsta flyt men vi missaade bussen buhu.. haha på kvällen var vi med linnea,rebecca&therese. Det var kul., nu ska jag fixa lite för ikväll då blir det tjejmiddag för mig, fyller ju 16 imorgon (a) hehe, Emmelie&Elin skulle komma&hjälpa mig tror jag. Bilder kommer imorgon, ni kan få en bild från igår :) kyss!

/A


/BIG UP

Hei! Vaknade för typ 1 timme sen, käkade frukost. Nu sitter jag och väntar på att det ska sluta regna, fyfan.
Bra dag för att åka till Sthlm, de 2 senaste gångerna jag varit där har det regnat, men sen har det blivit fint igen. Hoppas vädret är på min sida iaf.
Imorgon fyller min älskling 16 år, och E&E åker till Turkiet.

Jag är en tvivelaktig figur, duger ej mycket till

/ePic


/MAOI


Maoisarna och jag myser hemma hos papi, dem har vuxit rejält sen jag såg dem sist.
Nyss sprang dem runt som vildar, nu ligger dom och sover på mina olika kroppsdelar medans jag ser på RHCP World, gr8.


Style by ePic

Tja, sitter här med Andrea och har fixat henne, hon ska på laggrejs :)
Hon tar tio i fem bussen och jag tar pärlan till daddy.
hörs



/ePic


/ePic

Vem bryr sig om hur nätterna far
Jag bryr mig inte ett spår
Bara jag får ha mitt ansikte kvar
Dolt i min älsklings hår


/CASHMONEYHEROES

Yo.
Kom nyss hem från staden Uppsala, var och kikade på Sex and the City 2, grym va den! Rekommenderas starkt. Innan det var det bryggmys med Jempi, Bellis, Ellen och Jessica. Jempi och Belli blir mina helghjältar som ställer upp på att åka med till Stockholm på Dennis spelning, azm!
Fick besked om Sommarjobbet också, och vad tror ni det står?
"Sommarförmedlingen har glädjen att få meddela att du har fått feriearbete!"
ÖH FRÅGETECKEN
Vadfan? Jag ska sommarjobba i 3 veckor på vandrarhemmet Vandraren. super. toppen.
Men kände 2 st som hade jobbat där och sa att man slutade 11 varje dag, började dock 7 men fick betalt för hela dagen. Aja.
Hörs!

Bellis och jag

/ePic


sug av mig

asså jag pallar inte vara ensam :s min familj dissar 24! kommer sakna ellan&emmpi när dom åker♥
WHEN LIFE SUCKS THEN YOU DIE!!!!! *DED*


en mysig dag i vintras
/A

VARNING!!!!

HOOOLA :) kom nyss hem. Efter skolan så åkte jag te stan med Emmelie&Elin, Elin skulle klippa sig så jag&Emmelie mötte upp karris, kolalde runt lite. sen drog emmelie&Elin &karris och jag drog en fika. sen skulle jag möta upp papis &åka till gränby för att hitta något till avslutningen men hittade inget ska åka med mamis på lördag ist :) imorgon är det fredag. skoja inte va skönt. ahr innebandy avslutning&efter det blir det att va med emmis! längtaaaaar. nu blire dusch sen tv! kysss!

ASSSÅÅÅÅÅ DET DÄR GICK INTE HAHAHAH! klassfotot i åttan, skämms, kolla ögonbryna liksom :(?

/BIO

Hei, ska på Sex and The city 2-premiären idag med massa. Men först skolan. Kommer väl hem runt 9, heido!
/ ePic


/BK


SAKNAR
Godnatt
/ePic


/♥


Nej,
Jag har aldrig varit normal
Bara när jag går med dig

/ePic


keps :P

HAHAHAH jag kunde inte springa :( vände efter en tredjedel typ för jag hade fett ont i halsen..... hur ska detta sluta?! fredag avslutning,lördag tjejmiddag söndag ligga hemma&va sjuk. PÅ MIN FÖDELSEDAG nejtack.. har provat mina balkläder också, fett ful &stel.. :P palla balen, fett onödigt.....

imorgon ska jag&elin ha keps :p f1 c00la vi e :p hahaha
/A

/FALSEHOOD

Är falskhet ett typiskt drag hos oss tjejer?
Är det för att vi tjejer är mer ytliga, styrs mer av känslor och måste duellera med varenda jävel som man känner? Det är ytterst få tjejkompisar jag har som jag kan lita på fullt ut, jag vet hur fort rykten sprids, hur "förtroenden" förs vidare och det värsta, att spela olika roller. När vi går utanför dörren så går vi ut i minikrig, att skärpa sig så fort man vänder ryggen till ens bästavän. Alla är vi falska jävla svin, men i olika stora drag.
Tänk om man kunde skita i alla jävla rykten, sluta konkurrera, sluta passa vidare förtroenden.
Men det kommer aldrig hända för vi smutsar ner "Du kan lita på mig, jag kommer inte säga till någon", hur mycket vi än vill kunna lita på någon, hur mycket vi än vill kunna berätta saker som sedan ska stanna där utan att spridas vidare och sedan bli ett smutsigt rykte. Det går inte.
Hur mycket man än vill så kommer man alltid få stå och vakta sin rygg, även mot din bästavän. 
Är det så att tjejer tenderar att vara falska för att de är mer relationsinriktade och att deras könsroller drar in dem i ett ofrivilligt spel? Är det konkurrensen mellan tjejer (utseende, popularitet, attraktionsförmåga etc.) som skapar falskhet?
Kommer vi någonsin växa ifrån detta beteénde? Ordet vänskap och tillit existerar knappt längre.
Den du brydde dig om som spelade din vän
Som sedan hugger dig i ryggen, vi vet hur det känns

/ePic


/CORNELIS VREESWIJK

Mh Yo bloggah!
Vad söt du är idag (:
Sitter och lyssnar på Mannen, blev inspirationskälla till svenskuppgiften jag lämnade in idag. Efter skolan drog jag, Kalle och Adus in till stan. Haffade Rugge, Dogge, Gabenön. Sen droppade några osvosvosv. Satte oss på Storkens uteservering i 2½ timme och mös. Sen gick vi och va modecoacher till Ruggii ♥

kalle och jag



Jag är inte mycket, inte mycket att titta på
men älskling du kommer aldrig att behöva ljuga igen

/ePic


RUN BITCH

Glömde publicera inlägget hehe :D men nu ska jag dra mig ut på en fet joggingtur. wish me luck!

kirrat skor

Heeei på er! kom nyss hem från stan. åkte till skolan och mötte upp dom andra vi tog bussen till stan, började leta skor hittade dock inga, men vi gick och fika med massa andra i några timmar hehe. Sen gick vi in på hm&där hittade jag ett par, jihoo. lite stora menmen. nu ska jag ut och springa (hehe duktig)! kysss

skorna
/A

/SCHOOL

Yo, sitter i skolan och slutar nu. Har egentligen haft Operation Dagsverke idag men jag miche empo emmp ellie adus linn bestämde oss för att gå till skolan istället, mega. Har jobbat på både svenskauppgiften och spanskagrejen som ska va inne imorgon. Rätt skönt att va klart.
Ska in till stan nu, bye.


äckliga linda bengtzing förstörde hela denna FINA låt.
Brolle, Håkan, Cornelis♥


homee

God morgon hehe. idag har vi operation dagsverke. Jag ska städa mitt rum, mysig brud
blev väckt fett tidigt det kom en brud som skulle putsa fönster man typ WTF!! Hhaha, sen ska jag ta mig till staden för en fika med mina god job brudar. Tror jag, ska leta skor också. Och ang inlägget nedanför J, hoppas inte jag förstört ngt men det ska egentligen inte spela ngn roll! u know what i mean, om lördag! nog om det, nu ska jag ta tag i städningen, så hörs vi sedan . kyssss! /A


OMG

Kom nyss hem från stan, va där med Empo och Rugge i typ 2 timmar. sen drog vi. När vi åkte bussen så åkte vi förbi ett skyltfönster och där stod det "Månadens vara: Menskopp" , tror jag dog.. Försökte se hur den såg ut och vad fan det var för nåt, men kom fan inte på hur och varför. Så jag bestämde mig för att googla och här ni:


Vad är menskoppen?

Ett mensskydd som sitter inne i slidan och som samlar upp blodet istället för att suga upp det, som tamponger och bindor gör.

Ramlar den inte ut?
Nej, inte om man sätter in den rätt.
Så här funkar det: På koppens övre del finns små hål. Det gör att när du för in koppen med lite luft i, så bildas ett undertryck som håller fast koppen mjukt och tätt mot slidväggarna.
Det gör i sin tur att menstruationsblodet rinner in i koppen utan några läckor eller lukt. Det viktigaste vid insättning och uttagande är att inte vara stressad, utan att ta det lugnt och inte spänna sig. Efter några gånger hittar man ”sitt” sätt att hantera den.

Vilket material är menskoppen gjord av?
De flesta nyare menskoppar är gjorda av mjukt, medicinskt icke-allergent silikon som inte påverkar slidans naturliga miljö, eftersom den inte innehåller varken blekmedel, parfymer eller absorberande ämnen.  Silikon fungerar inne i kroppen utan att rubba dess naturliga miljö.  Det finns även någon modell i gummi (latex), som man bör undvika om man är överkänslig mot det materialet.

Känns menskoppen inte alls?
Nej, du kan röra dig precis som vanligt utan att tänka på mensen.
Om menskoppen känns så sitter den inte där den ska och då kan den både skava och läcka. Prova att sätta in den igen.

Men är det inte ruskigt stor?
Vid första anblicken kan en menskoppen i verkligheten kännas stor, sannolikt för att man jämför den med tampong.
En menskopp ska vikas ihop innan den förs in, så det är inga problem. När den viks ihop så blir den smal och är lätt att föra in. När man får mens är man biologiskt redo att föda fram ett litet bebishuvud, så en menskopp är ingen match för din kropp, utan koppen sitter säkert fast direkt innanför slidöppningen.
En menskoppen är vanligen cirka 5 cm lång, och antennen ska klippas av i en längd som passar dig.




HAHAH FYFAN VAD JAG DÖR, ut med tampisarna och in med en kopp.. eller?
/ePic


HAHHAHAHAHAHA asg

HAHAHAHA fyfasiken så sköna, kolla emma! döör

/a

NALLE PUH ÄGER DIG

baaaaam vad jag är hungrig! kom på att vi är lediga imorgon, wiiihooooo. om en vecka åker min klass till grönan jippie. älskar dom sista veckorna i skolan, fast ändå inte.. hatar musiklärarn som sätter vg på mina vänner som jobbat lika mycket som mig! nej men jag får g. men det är lugnt ja..... FAST NE ! DASK

jag älskar dig & jag minns hur mycket vi dog den dagen hahah

/A


önskelista by ANDREA


andrea

Heej ! imorse när jag vakna hade jag värsta hostan nånsin, men gick te skolan iaf, eftersom vi skulle få veta vem vi ska gå med på balen. fick gå med fredrik HAHAH... jaja, men pkte 12.15 bussen hem för pallant va kvar.. Har hittat ett par skor till balen också tror jag. god job. helt ok fina, eftersom jag aldrig använder klackskor känns det onödigt att lägga massa pengar på skor jag kommer ha en gång typ. så det blir billigt och bra. är sjukt taggad tills söndag, då blir lilla jag sexton år :) haha, nej nu ska jag sova lite&kolla sex and the city, visste ni att det har börjat från början på tv nu?! måste ses ju! ska spela in alla avsnitt och sprara.
en tjej som hade beställt skorna hade bloggat om do där hon visar hur dom ser ut here you go;
skor

/JIZZINMYPANTS


jag skiterit.
dennis jag saknar dig


/UNDERBART

I slutet av Juli åker jag och Deutt till Gotland, fyfan vad nice.


back on track

Hoola! sitter och dricker smygis loka ♥ panik över balen,har inga skor&allt slaffsar åååh! alla kommer vara hur fina som helst så kommer jag komma helt ful.. ohnooo. hoppas på att ingen kommer ta bort denna blogg, som någon gjorde med den förra. soorliga människor det finns som bara vill förstöra! nog om det, nu ska jag se på film, kyss då!

superstars eller något sånt
/EPIC 2 :P hahah nej skoja
/ANDREA

Yo. Hatar att byta blogg, brukar lova mig själv att aldrig byta blogg. Det suger. Men nu passar det bra. Till sommarn och allt. Honey, I'm home.



Hur han&han tolkar honom

Du var någon som gick förbi när jag gick gatan fram
/ePic


J&A

WOHO BLOGGHELVETTET ÄR IGÅNG IGEN!
WE ARE BACK! KYYYYYS ♥♥♥

RSS 2.0