deutt hjärta hanni

saknar redan<3

hemma från gotland&jag saknar de redan

Jag är hemma från Gotland, fini gotland. hehe hade dock lite otur med vädret men vi hann bada första och sista dagen. igår i dom jätte stora vågorna, där johanna glajjor drunknade.. haha mega kul har vi haft, chillat vi hugget varje kväll med massa mysisar. hittade en guldgruva också, 1700 säger jag bara, haha. har massa bilder på min kamera som överlevt i vått och tort menar de, den har vart blöt&sandig och nära döde, men klarar sig alltid. puss
köpte två bikinis&bhar i visby
jakob hade tydligen köpt hem nåt drinkpaket så nu blire massa drinkar här hemma, haha
/DEA

:D

HOLA AMIGOS !!! sitter i husvagnen just nu och steker ut. Livet leker här på gotland, living the gangstah life liksom... ikväll vet vi inte vad vi ska göra, igår va vi med erik och hans kompisar vid stranden, as mysigt :) hehe, finns massa bilder på fb. bara checka liksom, tjaråå xD

stekarna :)
/A&J

VI ÄR SNABBA OCH DRAR TILL GOTLAND!


taagggaar

hej kära läsare. har nästan packat klart allt. hatar att packa.. usch har inga kläder alls, får leva på J, som vanligt.. hehe, om en timme ska jag åka till hanni, sen får vi sjkjuss till andra familjen. ses på fredag" om vi inte bloggar från mobilen nån dag. vilket nog kommer hända ngn kväll när vi ligger i vårt tält och spårar.. hhehe. nej men ha det så bra. för vi kommer ha det bäst
en jätte glad andrea, lite lik arons ögon och aron e lite lik.. ja pizzan minns inte riktigt vad hon hette..
/DEA

/NALLENR1

Har fått mobben nu, och gud vad den är azm! Höll på att dö när jag fick den. Den där känslan när man får nånting nytt som man längtat efter.. Asså obeskrivligt man vill bara mata den, älska den, tillbringa all sin tid med den, se till att den är lycklig.
IM IN LOVE!!!
(att det är med en mobil behöver vi inte anmärka, småsaker!)
/ePic

taggmode

Fyfan, springer runt som en yr höna och packar. hittar inga kläder. men jag r jäkligt snabb. hehe. ikväll åker vi och har aldrig vart så lycklig, fyfan vad jag längtar!!
taggad
sen hittade jag mina snabba brillor. dom ska med. kyss
/DEA

/KILLEDME

Har aldrig lyssnat på SHM förut(inte house heller för den delen, och absolut inte Pharrell), men shit vad jag har fått upp ögonen för dem nu.
/ePic

/CELLIE

Heeii! Är megahappy idag, 1. Väcktes av att min farbror hans tjej och min bebiskusin kom in i mitt rum, blev jätteförvånad. Min kusin kan ju vara världens gulligaste bebis, glad hela tiden. Dom stannade och fikade sen började dem deras resa hemåt igen, 100 mil upp i landet. Joobbiigt! 2. Fick nu sms att min mobil har kommit :D Ska ta moppen snart och hämta den på Palmen, soft då hinner jag få den innan vi åker :D och 3. IDAG ÅKER VI!
Klockan 23:00 nånting ikväll åker vi, såååå nice!
PUSS!
Min fina!
/ePic

/7KT

The Kooks-One Last Time
One (Your name)- Swedish House Mafia ft. Pharrell
Niels De Vries-12inch
BedRock-Young Money
TAGGA GOTLAND IMORGON!!!!!!
/ePic

/OFFTOFHOV

Snart äre min födelsedag igen, då kör vi!
Eftersom Sverige har bestämt att vi inte ska ha sommar längre så fixar vi våran egna, på Fyrishov och Solarium. Latch. Hörs då!

/ePic

We were lovers in every way
Left school together, went back to my place
Now I can hardly remember her face
Before I met her I was ..sad



/MFTIRED

Hej mina vänner. Är fortfarande astrött, har gått som i en dimma hela dagen. Sov i ungefär 5 timmar efter jag ätit, men är fortfarande lika trött. Helt slutkörd. Håller väl på att gå in i väggen eller nåt, jobbet slet ut mig. Ska lägga mig i soffan och kollar film med mina syskon med ett glas varm mjölk med honung i efter gårdagens bravader i min hals. Tyck synd om mig.
Och ja som ni kanske listat ut så blir det en tidig kväll för mig.
CYA
/ePic

off to gränby

Åh vad jag längtar tills på måndag, då åker vi till gotland :D fyfan va kul vi ska ha ! mamma tyckr jag behöve en regnjacka hahah :p så vi ska till gränby nu och köpa det, fett random. WOOOOW TAGGA GOTLAND
ligger och myser i hannis tröja ♥
/A

/LOCO

Yo brothers. Är helt död, nu menar jag verkligen död. Om jag trodde jag var trött förut så vettefan vad jag är nu, på gränsen in i koma iaf. Igår hängde jag lite hos Miche med mysigt folk. Idag bokar Andrea resan till Gotland, och vi åker på Måndag kväll. Myyyyyyyyyys! Är så jävla taggad man. Köpte pizza med Jenny nyss mår så jävla illa uschuschusch. Ska sova nu. PUSS!
SÅ JÄVLA PEPP!!!!!!!
/ePic

weirdo

Godmorgon, vaknade fett tiidigt idag av nån konstig anledning.. Igår va vi hemma hos michan och va jätte glad att få träffa alla :d askul! har lite bilder som jag kan lägga upp sen :) hörs sen!
i cypern
/A

hoho

är äntligen hemma i sverige! Gud så jag är glad! aldrig haft sån hemlängtan. Ikväll ska jag till michis, haha om jag får för henne (?) emma har sagt att jag ska dit&J so i hope its okey! är dock säkert fortfarande blekast, önskar jag hade mer pigment än jag har .. men så kan de gå. höll på att dö på hemresan, guppig tur över jävla riga, åskmoln hela planet skakade. haha en tjej skrek ashögt! blev rädd men landade fint på arlanda. Där pappa mötte upp oss :) har massa bilder, men orkar inte fixa det just nu! blir en webbbild från nyss hehe hejdå!

lite brun såg jag ut iaf, haha :)
/A

/TIRED

Hej mina små duvor. Ligger helt utmattad i sängen och har precis beställt min mobil, quite happy! Blev ca 400 dyrare än jag trodde. Men det är det värt. Håller på att däcka. Känner hur slitenheten långsamt börjar bli en del av mig..
Imorgon är det sista dagen på jobbet, oj vad jag ska försöka komma i tid då! Hare gött sålänge, cheez!
/ePic

/NEW'IT


/W/E

Yo.
Kom hem från stan för en stund sedan. Jobbet idag var lika nice som vanligt, lite sorgligt att det är sista dagen imorgon. Skulle lätt kunna jobba längre! (Trodde ALDRIG jag skulle säga detdär!) Sedan åkte jag själv in till stan, tröstshoppade lite. Shopping i förebyggande syfte är den bästa shoppingen, då får man ingen ångest när pengarna är borta. Men det roliga är att jag har pengar till en ny mobil (Xperia mini pro, u Empo) och sedan har jag fortfarande kvar 5lax efter det. Soft. Har varit helt depri hela dagen. loverboy
Idag inhandlades följande:
Den är mer genomskinlig IRL, skit söt.
collegetröja, äntligen fick jag dig. 199:-
+ lite smårandom saker som typ trosor och hårband
och denna ska det bli
/ePic

Goodbye, Loverboy

Låter som du har dött eller nånting. Men fan vad det inte kommer bli detsamma utan dig.

/your ePic

/THEDAY

Hej, drog upp vanlig tid. Åkte till jobbet och softade sönder. Drog vidare till Loverboy och hjälpte dem med flytten, har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Sjukt jobbigt med galet kul, drog till McD för en välförtjänt lunch/middag, hade inte ätit på hela dagen så svimmade nästan. Höll på sammanlagt ca 8 timmar med flytten (för min del) och när det var dags att säga Hejdå så gav Oscars mamma mig 1000:-, höll på att börja gråta. Fyfan vad jobbigt det var, alla minnen. Men ska snarast dra med mig Empo och Rutger till Lund och skapa nya episka minnen. Jag älskar er dudes.
Ska kolla GG nu och sen sova.
Goodnight
/ePic

mmmmmmmm

vill hem NU. har angest seriost vill hem. mamma och jag brakar fett mkt sa det suger har.........................

/HUNGOVER

Tar pärlan till Empo, drar i mig lite krubb sen vidare till V-holma. It's time 2 say goodbye.


playsuit Gotland 2009+Leo-Bustier
CYA MDFK

/ePic

/READINGISMYPASSION

Tjoho! Kom nyss hem från jobbet, tror jag alltid börjar mina inlägg så nuförtiden. Idag var det en intressant dag, satt och vaktade de 2 frukostgästerna som skulle äta denna ljuva morgon. Ena var tysk och den andra var en mycket intressant man i sextioårs-åldern. De kommunicerade med varandra på tysk-svenska vilket också var väldigt intressant. Under de två timmarna jag satt där så hade jag läst 3 rader i min bok. Under den mesta av tiden då jag inte försökte undvika att lyssna på de båda gubbarnas historier så läste jag, eller ja försökte läsa. Deras historier handlade om bl.a. björna, förälskelser högt uppe på ett berg, disk-SM i Umeå, sin poesibok om Gotland, sitt film-bolag osv. Under tiden jag lyssnade så drogs jag omedvetet in i diskussionen. Tysken satt för det mesta tyst och uppslukad av vad den erfarne sextioåringen hade att säga, och jag fick höra massor av historier.  Men om alla var sanna det vet man aldrig, haha.
Jaja ,det jag egentligen ville berätta är att jag har spenderat 500:-(om inte mer) på böcker detta sommarlovet. Det är fan sjukt. Jag läser ut en pocket på 400 sidor på 2-3 dagar, och klarar mig inte utan en bok. Började gråta  i bilen hem från Åsele för att min bok tog slut och vi var mitt ute i nowhere. Mamma såg mitt läsande till en början som positivt, men nu tycker hon det har gått över styr. Jag med. Ungefär som mitt datorsittande, hade varit utan internet i Åsele i typ 3,5 dag förutom någon enstaka mobiluppkoppling, så kommer jag hem, och vadfan har hänt? Jo internet har pajat, började gråta, fanns ingen utväg, hade väntat i typ en vecka på att få känna tangenterna mot fingerspetsarna och ögonen som möter chrome-loggans välbekanta färger. Efter en dag hemma utan internet så sprang jag hem till Empo och våldtog hennes internet. Sen kollade vi på Gossip Girl. Jag har typ 13 avsnitt kvar att kolla på, så mysigt.
Jävlar vad filosofisk jag var idag då. Nej ska ta en JÄVLIGT VÄLBEHÖVLIG dusch nu, tänker inte berätta för er hur längesen det var jag duschade.
Hare göttmos
/ePic

/GOODNIGHT

Nu blire sängen och Gossip Girl Season 3, suveränt!
/ePic

/BACKINBUSINESS

Hejsan Hoppsan mina vänner! Har varit i landets nordligare breddgrader.. I Åsele, the place to be! eller..
Har varit med om väldigt mycket mina vänner, t.ex. så har Pancho från Dirty Sanchez raggat på mig. Och det var riktigt maffigt att se dem springa runt nakna på scenen och elda på varandras privatare delar, dricka sperma från varandra och få öl i rumpan. Har åkt 140 mil utan stopp allt som allt om inte mer. Tjänat in några välförtjänta penningar och bara haft det awesome. Nu ska jag ta mig igenom min sista arbetsvecka och chilla med livet, känna hur laxarna simmar in på kontot och NJUTA av det sista på mitt Sommarlov, och tro mig, det väntar sig något så förjävulskt episkt. OH MAMA!
did i call you the reason to all my probs?

Dirty Sanchez♥

/ePic

hahah

fyfan va jag ar brand. hahhaha seriost ar helt fucking rod. menmen, mamma har ogoninflamation och halsfluss sa jag har skittrakigt. vill hem typ., tiden gar ut nu snart men vi hors ngn mer gang hejda
&A

i cypern

Heeeeej, r fucking hor arg. nar jag betalat for att sitta vid internet sa maste fucking ackliga facebook kolla mitt konto som tar en timme for jag loggat in fran okand data. Och har 50 min kvar ju, och msn fuckar ur. Kul liv. annars lever jag ar rod som fan och kommer inte bli brun heller men sa far det vara. fett varmt har ocksa. typ dor. hehe idag halsade bamse pa pa hotellet. han var soet. Nej nu ska jag fucka fb! hejda
andrea

tjarå

ska sova nu. see you om en vecka! ha det underbart för det ska jag ha.. hehehe
/A

ses om en vecka

Ligger och kollar oc, ska snart sova ska upp typ tre och planet går sex på morgonen. tror inte jag skriver nåt mer innan jag åker, hörs om en vecka. puss!
'
bild tagen för en stund sen haha :)
/A

aaw!

hahaha över ett år sen! minns det där :D hahah det va såååååå kul
/A

/FEKKE@KARTELLENKARDELLEN

Ska dra till EB själv, kommer bli fett ju! Fast man vet aldrig, får se vad natten bjuder på. Sen imorgon åker jag till Norrland, HERE WE GO AGAIN!
/ePic

hi

hejsanhoppsan, igår blev vi hämtade typ tion när vi kom hem rusa vi ner te pizzerian som hann stänga ååh, va fett suuuuugen på pizza ju.. så vi satt och luffa ute.. heehee  ovanligt, kom hem och kollade oc. idag har vi lekt tacobar hemma, som vanligt typ, tacos är vår grej hehhe. emmpa drog nyss och har nyss åkt och jag har packat och inatt drar jag.tjarå
bilder från hotellet hehe
/A

/FLOWER

Läste ut en bok på en dag, 300 sidor. Moget. Detta kommer göra såatt min ekonomi brister, drastiskt!
NU: DUSCH
SEN: FIRA SOFIE 18 ÅR
/ePic

/ALLTHESMALLTHINGS

Var på stan igår med Empo, träffade Loverboy för ett avsked. Fast när han kommer hem från France så ska vi träffas och jag ska få kläder, sen blir det ett riktigt hejdå. uschuschuschuschusch. Mår illa av tanken.
Fast ska iofs våldgästa när han har flyttat, då ♥
Drar till jobbetn u! bye
/ePic

@emmpis house

tjenare, åkte te stan med johanna och .co sen hänkade jag hem till emmpi och badade. åt badade ännu mera åkte skateboard haha skitläskigt :D mamma kommer snart och hämtar oss så åker vi hem te mig, och sover där sen. hehe. hörs imorgon puss
hhshhs bild från i vintras, hehhehehe
/A

day

Godmorgon! är vaken nu och är ensam hemma haha undra vart mamma är :( vill bada idag med, men ingen verkar vilja haha okej jag har inte frågat någon men.. igår låg jag vaken halva natten och kollade oc. ååh gråter, så jäva underbart.. ikväll vill jag göra något kul, får se om mrs engblom hänkar på nåt kul ! sen måste jag börja packa.. det drar ihop sig nu ju :o aja, hörs sen
big love
några bilder från igår , hahah vad tycker ni om min fläta jag satt upp i håret?!:D
/A

/A♥J

Hejsanhoppsan. Jobbet idag var paaain, fick gå och bära tre femkilos-kassar från Heidenstamstorg till jobbet i typ 40+, när vi kommer tillbaka och tror att vi ska få sluta så har tydligen "the big boss" kommit, t.o.m Paul blev seriös. Så det här gången fick vi arbeta, vilket vi inte är vana vid. Sen drog han efter 30 min då sket vi i det och drog, otrevlig nisse dedär. Sen åkte jag till stan och tog tåget till Örbyhus med tjejerna, blev en lång blöt dag. Har fortfarande 1 liter vatten i öronen resp. näsan. Brände mig som vanligt på kinderna ser ut som en söt tomat. Sött. Sen följde A med mig hem, kollade på Dear John, jättebra film men slutet sög, som alla andra slut också gör. Jag hatar slut. Det är det värsta som finns. I mitt rum är det 800 grader, ganska mysigt. Jag älskar värme. Med en fläkt så klarar man allt, typ. Ska sova nu, 2 timmar försent. Har aldrig lagt mig 9 som jag tror jag behöver för att orka med att jobba, missbrukar kaffe på jobbet istället. Godnatt!


I love you, Mrs Polarbear!

/ePic

kyssdå

hey yo, tar tåget snart. hehe är galet varmt ute! hörs ikväll. pözzzzzz
/A

baad

Godmorgon, usch va jag är trött, hade ställt klockan på elva för jag skulle bada med dom andra, och tror fan inte jag pallar halv ett tåget, men får se.. cypern närmar sig nuuuju !! ååh ska bli så skänt att komma bort. planer för kvällen har jag inga men får se vad som händer.. ska upp och kolla bikinis och så nu. puss då ha en trevlig dag hehehehe
hahahaha spanien för ca tre/fyra år sen, usch va ful :/
/A

oldie

Kollat igenom gamla bilder, åh vad jag saknar allt, hela det här&förra året har jag varit så jävla lycklig. ni anar inte! saknar hösten och allt, allt var helt perfekt då..
vill ocksåfärga mitt hår som jag hade de då. saknar
/a

OC

Yoyo, skulle åkt och träffa vänner men orkar inte nu.. men är ändå glad, fick oc första säsongen av pappa när vi va på gränby så kan ligga och kolla den natten lång. puss
haha det var ju en hmmm. fin bild
/A

/OSCIS

ska ut och träffa mina vapendragare, Karlie&Oscar, sista gången jag får träffa honom på jävligt länge nu. Får se när jag blir så ledsen så jag åker ner till honom. Bajsfogelh. Sen ska jag ta hit några så ska vi kolla film eller hos någon annan. Nice.
CYA
brännan jag fick idag ;pPppPppp hahaha
/ePic

heheh

Godmorgon, heheh orkar ej skriva. ligger nere och dr typ helt sjukt varmt :( har tråkgit. vill göra något ikväll men har värsta ångesten och undra om jag ens får gå ut hehehe synd. bilder från HUMC kommer nu. fast det fanns bara några. pusshej

fågelbajs i huvet de e nice de



kaffepauseeeer
/A

/WORKIEWORKIE

Hemma nu, ska åka till bjk och träffa Jessica Ted & co, ska bada. Emmpi skulle med men tror inte hon vaknar idag, och tänker inte ringa och väckA henne hon måste lära sig själv! Puss på er!
Så jävla sugen på chickenbits! Med cheddarost :$ GOOTT!
DAGENS FUCKIG LÅT
/ePic

/NED-ESP

Sitter hemma hos Elsa med Basse Dogge och Simon, och ska kolla Finalen. Första gången jag ser en match i VM.. Håller på Holland yee! Skitsamma men ska bli mys! Hörs!
/ePic

/andrea

Postat av: emma
hur kan ni va så sööötaaa :) ?
svar:
är inte söt någnstans.
Postat av: kuungen (a
hur lång äe du johanna ;D lr ska ja säga HUR KORT e du (a <3
svar:
taskig att fråg henne och inte mej

Postat av: Bellis
1. Bästa/sämsta som hänt hittils under sommaren? (ni kan svara invinduellt)
2. Just nu skulle ni tacka ja till: ett sexpack lättöl eller ett paket marlbro (samma här)
3. Älskar ni mig? :$
svar:
1.göteborg, sämsta gårdagen.
2.INGET
3.jag älskar dig!!

Postat av: Anonym
Hur långa är ni ?
Hur mycket väger ni ? 
Är båda 94or ?
vad är er naturliga hårfärg ? :)
svar:
1.61 kanske.
41 kg typ
japp
råttfärgat, kolla bara min utväxt

.

Ångest och helt försörd. pallar inte
/A

/EKO

Gårkvällen var ju..trevlig. Hade kul och träffade massor med människor.
Sötltjej vandrar ensam hem från bussen
Ramlade på Elins cykel, cool tjej.
/ePic

@ekonomikum

har fixat mig nu, drar te stan och möter elin&emmpi, sen ekonomikum. hörs imorgon, eller senare!puss

/A

sry

Hei på er. har lite dåligt samvete över att jag inte skrivit ngt. men har vart med emmelie i två dagar nu, har saknat henne. även om hon hatar mig så :p igår åkte vi hem te henne och badade och så sen på kvällen "badade" vi ju ännu mera, fast ne.. heheh. min bror har lämnat mig ensam med päronen medans han steker i magaluff , avis :p men om en vecka logger jag i cyperrn pch steker, ikväll blire ekonomikum, nice. tar med kameran. så blir bildbomb imorgon kan jag lova er. pussss

schliten tjej
/A

/GBG08

Sitter och prata med en gammal vän. Så jävla många minnen, Göteborg 2008. Kan varit bland de starkaste minnena jag har. Reunion snart, HELL FUCKING YEAH!
/ePic

/SUNTIME

Ligget ute och solar, har typ förstört min hud med stekaroljan, har fått värsta kärringhuden. Dennis är typ sjuk men han skulle kolla hur bra han mådde när han vaknar, hoppas på att han kommer iaf! För ikväll kör vi ekonomikum, yeye. Skönt att träffa klassen(halva åtminstone) igen, hoppas att flera kan ta sig dit. Ska ut och sola lite mer nu, höres!
/ePic

/FÖRSTA SVAREN

Johanna svarar (typ som "Fråga Olle" hahaha)
Postat av: emma
hur kan ni va så sööötaaa :) ?
svar:
Asså jag vet inte tihihihi! Fråga mamma.
Nej men finns nog inget logiskt svar på den frågan, du får leva i ovisshet helt enkelt!
Postat av: kuungen (a
hur lång äe du johanna ;D lr ska ja säga HUR KORT e du (a <3
svar:
Ja äe tiieeeep 120 cm LÅÅNG! ASSÅW TIIIEEEP BARAW.
Jag är runt 154 cm, lång eller kort vet jag inte. Beror vad du jämför med.
/drottningen

Postat av: Bellis
1. Bästa/sämsta som hänt hittils under sommaren? (ni kan svara invinduellt)
2. Just nu skulle ni tacka ja till: ett sexpack lättöl eller ett paket marlbro (samma här)
3. Älskar ni mig? :$
svar:
1. Bästa: Hör och häpna, TURKIET! Haha nej men det kanske du redan visste.
Sämsta: Att sommarjobba även fast jag fått i särklass Sommarens bästa jobb!
2. Jag röker inte. Jag skulle tacka ja till lättölen, tror faktiskt min far skulle tillåta mig att dricka lättöl, det är gott tycker vi.
3. Jag älskar dig om du hör av dig snart så vi kan träffas :>

Postat av: Anonym
Hur långa är ni ?
Hur mycket väger ni ? 
Är båda 94or ?
vad är er naturliga hårfärg ? :)
svar:
Jag är runt 154cm , väger runt 45kg (vet inte exakt eftersom jag inte har nåt intresse i att väga och mäta mig) Ja vi är båda 94or, och min naturliga hårfärg är råttfärgat, tror jag. Kommer inte ihåg när jag hade min naturliga hårfärg senast, fake it until you make it!


Fortsätt gärna att fråga mer, vi svarar på löpande band :)
/ePic

/BEDROCK

Hej mina vänner. Ligger i sängen, och är mega peppad över en hemlig sak, fett hemligt. Fyfan vad bra det kommer bli, men det enda som är dåligt är anledningen till varför vi ska göra en sak. Fruktansvärt. Tragiskt. Jaja.
Ska sova nu, hörs imorgon!♥
/ePic

hemma!!

Hemma efter underbara dagar i gbg. har vart helt fucking awesome, liseberg och jag var livrädd i parishjulet, fyfan aldrig vart med om ngt linande låg på golvet och grät, kanonen lurade karin upp mig i haha fyfan... stan alla snyggingar hahahhahaha. jaja bilder finns på fb, bara att lägga till andrea dea eriksson så finns dom i sommar albumet, hehe coolt va?! snart kommer emmpi. vi ska mysa. pussspusss

hah i parishjulet
/A

ASK US/FRÅGESTUND

Tror det blir en Frågestund nu, och vafan, kom med mogna frågor nu..
(Min pappa har lärt mig hur man kodar IP-adresser nu, och inte vanliga "jagvetattduborinorrauppsalaskacuttadig-spårningen)
hahahaha helt mega rutten
Äsch, frågorna raderas bara, men våga fråga :D


/WEKEEPOURFAITH

Mina dagar börjar sakta men säkert bli lite mer uppfyllda av aktiviteter. Mina vänner, om ni ska göra saker på dagarna kan jag fortfarande vara med fast jag jobbar, om ni skulle få för er att bada eller nåt annat liknande! Vill också informera om att jag tycker vi ska åka till Fyrishov och steka på solterrassen, och sen nu på Lördag bjuder jag in er på min filt i Ekonomikum, då jag tycker vi kör riktigt ordentligt, måste visa min(a?) Stockholmare hur vi gör det här i 018! :D Hör av er till mig om ni har andra förslag eller om ni ska med, förväntar mig att ni kommer♥
Och ska vi grilla innan, och verkligen göra så att idéen verkligen slår in? För vet hur det blivit alla andra gånger, ingen grill utan bara godis, typ. Jaja. Inatt(Imorgon,pellehaha) åker Lovisa och Pelle till Grekland, kommer sakna dom stekarna, ha så kul♥
PUSS
leskig ePic
/ePic

/MANBOY

Hmm.. Kom på mig själv med att jag har på senare tiden bara fallit för Cimon-kopior, mitt huvud vänds alltid ett helt jävla varv när jag ser domdär copycatsen som rakat sidorna på huvudet för att i ett desperat försök att se ut som, ja, en av Sveriges snyggaste män. Fan att man inte bodde ett x-antal mil nedåt i landet, tror jag hade kirrat biffen då. För vem vill inte ha sin egna Cimon-kopia att pussa på? Been there done that.
HÖRS!
/ePicup

/ePic

Sitter på jobbet, idag hände en redigt pinsam grej när jag skulle handla åt chefN.. Dog fan. Tror jag slutar snart för Max(handledare2 och chefN) har dragit och lämnat oss ensamma här som han gör vid 10 varje morgon. CYA!

/DAMN

Jädrar vad klockan sprang iväg! Fyfan vad gött de va med käk då, grillat och sen jordgubbar med glass. Ser fram emot morgondagens jobb, antagligen lika intensivt då som det var idag. Och fyfan vad TAGGAD jag är på helgen, hela jävla äckliga helgen! WIOUOUOUOUOU, DENNIS KOMMER! Och på fredag mysplaner oshitoshit!
Sen nästa helg fylle-Åsele! Åh så kul :D
HEIDOHEIDOQ
Nästan 1 år sedan, creepy!
/ePic

/SHOPPING

Yo, hemma efter en lång dag på stan. Ska vidare nu och käka hos ettpar vänner till familjen, hörs!
Färgen gör sig inte rättvis, den är neonorange. Får typ eplepsi av att bara kolla på den!
149:-
Leggings 99:- , synd bara att man inte har dom där drömbenen!
/ePic

/FREAKINGGEEK

Hejhoppjagharsnopp!
Grejen är att idag jobbade jag hela 2,5 timme! Fyfan vilket intensivt arbetsschema jag har!
FAZZT NEE! Haha asså är detta ett skämt?! Eller kommer jag få jobba 12 timmar om dagen sista veckan? Nyp mig i arslet någon! Jag tror jag kan ha fått världens bästa sommarjobb! Fattar ni? Jag jobbar i princip 3 timmar/dag, då skär jag typ tomat/gurka och dammsuger lite och sover i en massa mögliga sängar, men får betalt som om jag jobbat 6 timmar och slitit ihjäl mig. IT'S FREAKING AZUM!
Är helt vild idag så ska ju in till The Cidddyyy senare och ska sätta ihop en vrickad outfit och sminkning, bara för att jag inte sminkat mig på 6 dagar och har fått 3 fina finnar. AZUM!
I övrigt så har jag typ fått fetisch för räkost, ni vet såndär ost på tub som luktar äckligt? Det är så jävla gott :>
edit: glömde posta inlägget.. sry!"
/ePic

/MESS

Sitter här, nyduschad och har precis städat rummet. Mår en aning bättre. Kan det vara så om ens rum/utseende är en enda röra, kan man då må psykiskt dåligt av det? Jag tror det ivarefall. Mår mycket bättre när jag har städat mitt rum, även fast jag hatar att både duscha och städa, haha "låter" fett ohygienisk men så är det, jäpp jäpp. Om en timme är det sovdags och väckarklockan står på 06:40. Pengar rullar in.
nottin' comes close to the Golden Coast

Nu är det bara lilla Lila kvar, som gjorde illa benet och går lite konstigt nu.. Stackars lilla älskling

/ePic

/CANTBUYLUCK

Har liksom inget att skriva.. Jobbet kändes mycket roligare idag, kanske var det latten med 3 paket socker i, eller så var det för att jag tog mig lite större frihet idag.
Saknar Andrea, saknar Turkiet. Saknar allt som man kan sakna.. Inte kul. Det känns som att dagarna bara består av mitt eviga datorsittande nuförtiden. Även fast jag jobbar, och dagarna blir så mycket längre när man går upp vid 6-tiden och jobbar till 11 då ingen av mina kompisar ens har vaknat från sin skönhetssömn. w/e så ser jag fram emot helgen, och helgen efter det då jag tar mitt pick och pack och min stora feta släkt/familj/barndomsvänner m.m till Åsele och kollar legg, tar dricka och blir antastad av fulla Norrlandsbor, fast jag tjänar dock 2,5 lax på 2,5 dag, JIHA!
Och när sommaren är slut så har jag tjänat ihop 7,5 laxisar om inte mer! Men dom åker direkt in på ett sparkonto till Turkiet, ja, jag laddar ett år före. För jag saknar det så jävla mycket.
Btw så fick jag ett sms av en ex-klasskompis som föreslog fika imorgon, självklart. Mr.Äbi himself faktiskt, och eftersom plånboken gapar tomt, så bjuder han, igen för typ femte gången. Gullegubben♥
Men nu ska jag inte sitta här och deppa, hörs mina vänner!
It's Tofta B*TCH! Snart kommer Kaffepauser, watch out!
/ePic

/FRIENDSR4EVER

Hei bloggen, var ute en snabbis med Karlie. Sen skjutsade jag aka Wingman henne till Matti och jag åkte vidare hem. Ska sova ungefär snart, och som tur var får jag skjuts av Thomas in till jobbet :D Men blir ändå tidig uppgång och nu tidig läggdags! Saknar mina vänner :( Hoppas vi drar ihop något i helgen, och då kommer troligtvis min käre vän Dennis hit, tycker vi kör Ekonomikum då! Längtar!
Jag älskar er mina fina, ni är guld värda!
(+ Andrea och Emmpi som säkert va och hångla elle nåt)
/ePic

/MISSINGU,TURKEY

Ta mig dit, där jag fick vara mig själv för en stund. Där jag mådde så bra, där man slapp tänka på vad som skulle hända imorgon. Där man levde för dagen som om det var ens sista.
Jag vill tillbaka, mer än någonsin.
Turkiet, Alanya 15/6-22/6 2010 ♥
Jag glömmer dig aldrig

/ePic

ELINS B-DAY


/HALFADAY

Goddag. Jobbet gled på, städade rum. Fast i själva verket så somnade jag i sängarna istället och lät dom andra städa, smög mig in på andra våningen och drog mitt feta arsle upp i en knarrande våningsäng. Våran handledare som heter Paul och lever sitt liv i sina bästa dagar på ca 25 år driver med oss redan efter första dagen, han skrev en lapp till mig vad jag skulle göra, så på baksida ser jag ett meddelande som tydligen jag inte skulle få se "TJA Filip aka Barbaren! Har städat rum 107 och 208, resten har jag lämnat åt våra nya slavar!" ...
Jaha, så det är tacket man får för att dra sig upp ur sängen klockan halv 6 på morgonen?! Slutade klockan tio i elva, riktigt flyt och bussen kom 3 min efter. Fast jag kan ju berätta att det sliter på en att gå upp så jävla tidigt, och att man går och kollar på rumsnumren varenda jävla dag får en att längta till Partajjahotellet i Turkiet ännu mer.
Funtar på att sova en timme eller två, men sen kommer ju typ dagen va slut. Ska typ lägga mig 6 så får jag sova i 12 timmar :')
höres!
/ePic

/HARDWORK

Är uppe. Nu. Såhärtidigt. Omg. Ska till bussen nu, och imorgon går den 20 min tidigare. omg
hörs sen om jag inte dör.
/ePic

/ANALYSIS

Riktig fitta jag svär. Kvällen var nice, åkte hem till Johan och chillade med Rut Osc och Kalle.
Tog halv 2 bussen hem fick gå från 290an, hämta moppen skjutsa Empo och sen åka hem, nyckeln ligger inte ute och dörren är låst. Jävlar. Har inga pengar på mobilen, smsar alla i min familj men dem dissar mig. Hårt.
Thomas ringer efter 1 h och säger att Jenny är hemma, jag står och ringer på i caa 10000 gången och efter det vaknar hon, koma?!
Drygt. Fick chock när jag tagga in på fb. Stooor chock. Bajs.
MIN BORTAMATCH ÄR SLUT!
Imorgon blire nog Örbyhusbadet igen, kanske raggar upp killarna denna gången.
CYA
/ePic

TJARÅ

Hej på er! Har inte skrivit idag, men har inte haft tid, pappa och jag hämtade karin i stan sen åkte vi och handlade vi ko hem och åt, sen drog vi också te örbyhus och badade.. hehe, nice. sen hem &åt, nu sitter vi svettig och kollar på fotboll, (helt sjukt varmt här inne) va nyss ute också, vi har en igelkott på våran tomt, hehe mysigt va? imorgon åker vi&tror inte jag hinner blogga på morgonen kanske hörs med ett inlägg i gbg annars på torsdag/fredag. puss ha det så bra, vi kommer ha det bäääst iaf!


igelkotten♥

/A

/FEKKe

Leker småphail på rubriken. CAST! Åh igår var det gråt(för min miche&linns del)-fest hemma hos Ellan, hade skitkul. Vi badade igen och alla blev skitsugna på att bada så nu ska några till Örbyhus och bada, feeett härligt väder också. Känns som att jag blivit överkörd med en ångvält, mår ju pirrriiii. TJA-rå
/ePic

/andrea

tjo, är hos elin nu. fick sluta tolv idag, fett soft, ska hjälpa till att fixa nu, hörs imorgon!
pussss

kyss elin

godmorgon :) vaknad nyss, är sjukt lättad över att de är sista dagen idag, ska bli så sköönt. efetr jobbet åker jag direkt till elin och hjälper till där. sen blir det tjejmiddag. så vi hörs imorgon! pussssss

min vän ein...........
/A

picknik hoho

Har precis duschat och nu ska jag och lovisa ha picknik :D haha mysigt  hörs sen pusss

haha fint slickat hår :D hahah
/A

, betyder hej på kinesiska.dock lite random, men iaf, lite krasslig upptadering tycker jag :D men iaf, har jobbat idag, sen åkte jag hem och sov, asskönt haha, ska duscha snart sen ska jag träffa lovisa för att gå en promenad. mysis. igår när vi gick fastnade jag i en bebisgunga , hahah fail som fan :p pappa kom hem med nytt headset idag, lev fett glad. har fått leva på en hörlur i ca tre månader. men nu bev det skitlångt. hörs senare kanske, byebye!

hahaha cool bild va? jag hoppar :p gangster
/A

/DEATHLYHALLOWS

Längtar!

/ePic

/FRIENDS

Hej mina kära! Kom hem från en mycket rolig kväll hos Ellan med Emmp Marcus och Gabe. Vi drog till poolen och badade, var varmt men svinigt när man kom upp, då fick vi värma varandra i duschen istället. Åt tårta gjorde vi också, sen så sprang jag gabe och marcus till tåget men lyckades missa det och fick vänta i 1 timme, då körde vi massa lekar, typ smälla 50 mygg jag: 1st marcus: 46st, benlyft, armhävning med johanna på Gabe: 1st Marcus: ½st och sen på tåget hem så gjorde vi fulast bild som vi alla ska ha på fb i typ en vecka.. inge ragg på länge då :(
Ska sova nu, och tack för en superkväll, Grattis igen Elin♥
/ePic

RSS 2.0