hehe puss

tjenare, kom hem för en stund sen, kom hem från dagiset sa pappa att vi skulle ta ngn spruta som man skulle ta efter tre år för fästingar typ. efter dt åkte jag te stan och träffade karin och ranghild. träffade gabbe &rutte också en stund :p sen tog jag sju bussen med gabbe marcus &rutte hem. nu är jag hemma och ska träffa lovisa snart, fnäääääää. hehehe hejdå
GRATTIS ELLAN <3<3<3<3

gratz
/A

hehe

godmorgon, halsen är bättre :) jippie. men är galet trött &ledsen min enter knapp funkar inte typ :( uuh.. hur ska jag klaara mig hoppas den fixar sig. ska åka nu till dagiset, hörs sen pussss                                         /A

/ECLIPSE

Eclipse rockade fett! Ska sakna Turkiet lite till sen sova. Med Emmp vid min sida.
Grattis Ellie ♥
/ePic

natt

hei, e lite sur för spanien vann mot portugal. min man cristiano så sexig. usch... :( halkade i trappen när jag skulle ner ocks, usch :/ ska sova nu! puss godnatt

min man
/A

söndag söndag söndag

Hej, kom nyss hem typ. är helt sjukt trött. kunde typ inte sova igår.. fortfarande ont i halsen men får hoppas att det blir bra, ända jag kan tänka på är när vi åker till göteborg, hoho jag&karin ett eget hotellrum haha kommer inte sluta bra. ska duscha . puss

en bild från hotellets hemsida
/A

/JOKE!

skojade bara med frillan, men lite kortare blev det :)
Ska iväg snart till stan, cya!
/ ePic

/SUNTAN

Chacha, sitter hos E to the mmp och steker vid poolen, ikväll är det Twilight-night, om jag är taggad! Slaggade hos henne inatt, innan det tog vi pärlan till V-holma för lite stek med Basse,Chrisse,Rut och Oscar.
höres!
jag älskar dig
/ePic

.

Heihei, igår hade vi besöks rekord, 82 st hehe. galet, ska snart jobba pallar inte, ont i halsen &arg är jag. hejdå

söndag söndag söndag
/A

/HAIRSTYLE

chacha, klippte nyss av håret med en kökssax rakt av, billigt och bra.
/ ePic

/EVERYSINGLEMINUTE

ePics miches och linnis turkiet
/ePic

/TIRED

Hej bloggen, är ovanligt deprimerad idag. Saknar Turkiet, det är sjukt. Plötsligt känns inte sommarlov så lockande längre.. Goda nyheter: Imorgon är det Eclipse-premiär och jag har biljetter, en viss Dennis planerar att komma och jag hade 167:- kvar på kontot..
Saknar Empo som taggade till H-stad. Fyfan ska nog lägga mig i ide.
Fuck it.
/ ePic

off

Hej, är helt sjukt deprimerad. har inte kunnat sova på hela natten, 1. rummet är en jävla ugn, helt sjukt varmt, 2, min hals gör skiitont :( 3, kan ej andas med näsan och munnen kan jag inte andas med. UUUUh vilken hemsk natt det varit :( men ska iaf snart cykla till tåget flr att jobba min första dag på sista veckan, skönt sen med bara sommarlov! och på söndag åker jag och karris te gbg fååår inte vara sjuk !!
men nu jobbet. puss

hahhha sliten brud igår, med isbjörn <333
/A

//LMFAO

Chacha! ePic har återuppstått från de döda!
Nej men har varit i Öregrund och firat Midsommar med mina kära, riktigt jävla kul hade jag! Snart börjar jag jobba och JAG VILL INTE! 3 veckor som går i spillo och det är inte ens värt dom där ynkliga 3000 man får. Fyfaan.
Men då hoppas jag verkligen att det är så som vissa säger, att jag slutar 11. Men kan fortfarande inte festa men antar att det är ganska många som jobbar den perioden. Men fuck it..
Ikväll ska jag till humc med lite skönt folk, E&E skulle tydligen till Vattholma först men pallar inte -.-
haha kör en dresscode:
bandauebh BIKBOK 99:-
Kavaj: H&M
Shorts: BIKBOK 249:-
Skor: MONKI 150:-
alla bilder tagna av elin eller andrea
/ ePic

kyss

Nu drar vi till bussen för öventyr! puss

haha snygga
&A

emma e här

Heej! har vilat upp mig nu, emmas familj är här nu och vi ska snart äta, hehe, emma är i duschen också sexig brud. sen ikväll ska jag&emma dra oss till stan tror jag eller ngt ska göras iaf! men vet ej vad än. men vi hörs imorgon för nu sk ajag va med min älskliing

en bild från igår
/A

/ANDREAAAAAAAAAAAAAA :S

vafan hände igår?

tjarå

Godmorgon! vaknade för kanske en timme sen, har packat osv.. ska snart åka och hämta michn o emma i stan sen åker vi te öregrund. Sköööönt, ha en galet bra midsommar nu, för det ska vi ha! massor med bilder imorgon! pussss

hahaha asgammal :p
/A

TAGGA

Heej, kom nyss hem från Emma, och om vi har gått idag. så jävla långt, haha fyfan emma slaffsa och glömde sitt busskort.. men tillslut kom vi hem med godis och läsk och satte oss på ballkongen efter en stund kom michan, men jag drog med fem över elva bussen. imorgon blir det upp i tid, ska hämta emma&michan vid elva sen åker vi te öregrund/gräsö. jag till J och dom till sitt. Vet fortfarande inte alls va jag ska ha på mig, har lite smått panik men det fixar sig nog. Ska sova nu, hörs kanske imorgon om ja hinner, annafs ha en bra midsommaR!

saknar dig vännen♥
/A

tjatja

Har precis duschat &om en timme tar jag bussen hem till emma. mys, vi ska ng mysa hela kvällen haha, tagga för imorgon nu då ! pusssss

kan man kalla det en outfit bild eller ah ngt liknande iaf. hehe
vitt linne, monki
gråa leggings H&M
brills LONDON
/A

//ALEJANDRO

Och så bär det av till Öregrund och kära Gräsö, ses i vimlet!
En bild från Beach Partyt, sista kvällen i Alanya.


/ePic

mogen

Nu ska jag sova sen duscha sen blir det nog stan&träffa emma. eller ett måste, min pappa e sur och svarar ej när jag ringer hahahha moget

bild tagen nyss , sliten
/A

död

he på er. fick sluta två timamr tidigare idag, haha var bara fyra barn på dagiset =) vi fick gå till ett annat dagis där vi dansade runt en midsommarsåtng haha smått kul de, sen fick vi jordgubbar och glass, goott som faan asså. vid halv två tog jag tåget hem, och nr jag kliver av så träffar jag tara :D hon har ju flyttat men nu hann jag säga hej &så, de var nice. nu ska jag sov eftersom jag är ganska död från igår då jag sov hos Johanna och sen skulle upp dagn efter och arbeta..
lite bilder från igår med vännerna





orkar inte lägga upp mera. vi hörs sen.
/A

/TURKISHOP

BIKINI 75:-
gta-tröja 120:-
BIKINI 75:-
KEPS 80:-
Ligger och solar på garagetaket med Empo, det steker. Familjen har redan åkt till Gräsö och jag och Andrea tar bussen dit ikväll. Taggarå!

Vad ska ni göra på Midsommar? :)
/ePic

//FAMEMONSTER

BIKBOK 99:-


BIKBOK 149:-

tygpåse 69,50:- H&M (Ja, jag är kär)

Sen ett till linne som inte fick komma med på bild. Shopping från igår.
/ePic


kyss mig

Hej, v är hemma hos Johanna nu, ska snart ut på picknik, hehe, vi hörs sen !pusss
hehe ett år sen nästan precis.
/A

hoho

godmorgon, hanni är hemma, jippie :D är jättesen, måste skynda mig te tåget snart.. men ska få träffa johanna idag, call me when u are wake baby, vill träffa dig på min rast. nej nu får jag cykla skitfort, pusshej

empo&jag på skolavslutningen
/A

/TWOSOME

Hola bloggen! Galna blondinen är hemma igen, efter sitt livs äventyr. Nejdå, men mitt livs resa ivarefall, många nya experiences. Beachparty som i O.C. Massa roliga nattklubbar, svenskar med galen humor, turkar som man vill skjuta, turkar man vill pussa(ha-ha), flyta ut på en luftmadrass utan luft och bikniöverdel, se Alanyas klubbar ligga som ett pärlband längs hamnen uppifrån en utsiktsplats vid en 5000 år gammal Moské.
Kommer sakna lägenheten som efter 5 min blev min och Linns andra hem, poolen och dom snälla turkarna från hotellet, skåningarna som spydde ner toan, loverboy från Lund och dansa-på-bardisken-kompisarna på Doors, höra Linus sjunga med i varenda låt och Max sitta och diskutera allt mellan himmel och jord bara för att.
Och sist men inte minst Michan och Linn, tack för en helt underbar resa! Önskar att det blev flygstrejk och våra fina vänner kunde räddat oss, puss på er!

Och efter ett "tår"fyllt farväl till Alanya så steg vi på bussen, trötta efter nattens bravader.
Klockan 02:40 svensktid landade planet på Arlanda, och där stod min älskade mor och syster och väntade på mig! Blev mycket glad av att se dom, men så såg jag att Jenny var snäppet brunare än mig..
w/e så fixade jag nyss lite Turkiskt te till mig och Jenny och nu sitter vi här och kan inte sova, ska åka och väcka Empo med moppen vid 8, hoppas hon är vaken och att man inte kommer och stör! Sen när A har slutat så ska jag möta upp henne, älskade vännen.
cool chey dricker cool chokladmjölk på hotelrummet näst sista dagen.
snygg chey hemma i soffan, mycket mycket sliten.
/ePic

puss

Hej igen.. deckade inne istället för ute.. så är fortfarande likblek. gick upp va på skitdåligt hmör, då fanns det bara en sak att göra, jag åkte&köpte godis.. blev genast bättre, nu är jag glad igen :) Inatt kommer Johanna hem, saknar min bästavän.. och imorgon får jag träffa henne, ska bli så skönt att träffa henne igen.. längtar till midsommar, då ska det va du&jag bara baby, oouh! hihi. ska kila vidare nu, puss på er!

random gammal bild
/A

rutten

Hej! kom nyss hem , ligger ute i solen och solar lite, hehe är ju så bleek.. menmen, hörs sen kommer nog somna när som helst!..

hahaha stekarN

/A

Morniiing

Godmorgon på er, eller inte så många vakna än men.. Ska snart till dagiset, såhär trött har jag aldrig varit.. usch seriöst.. kommer inte palla nästa vecka.. IDAG KOMMER JOHANNA HEM, är överlycklig.. woohu. skulle bli varmt idag också, men nu äre ju iskallt ute så.. men vi hörs när jag kmr hem. puss ha en bra dag!

aströttttt
/A

gammal bild.


arg som fan. GODNATT
/A

HAHAH

I brist på liv kan man spela in fula videoklipp i sin ensamhet, men erkänn att jag är rätt söt? HAHAHH

att jag ens lägger upp det, så tråkigt har jag haha
/A

woWow

Hej!

Nu är jag hemma från dagiset ;) idag gick tiden ovanligt snabbt haha! Idag när jag vaknade efter jag sovit på vilan var alla barnen borta&jag hade sovit alldelles för länge, usch pinsamt som fan! haha, men sånt som händer ju.. På fredag är det midsmmar och som det ser ut nu ska jag med Johanna till gäsö/öregrund. ska snacka med mamma det sista ikväll. Annars får jag sitta hemma och ruttna, yeah.. Funderar på att gå ut &springa har fan inte tränat sen mora cupen.. ajaj, men får se! vi hörs sen
pusssss

SAKNAR DIG. på midsommar är det du&jag älskling.
/A

tiiidiiigt

Godmorgon, klockan är så tidigt, usch får ångest. endel har nog inte ens somnat än! men ska snart åka till dagiset iaf.. idag på vilan kommer jag decka på riktigt.. haha. hörs sen, ha en trevlig dag! pusssssssssss

jag för typ fem år sen. hahhaha i frankrike, söt hahah driver fyfan va ful
/A

GODNATT

Nu är jag jätte trött.. så tänkte gå och lägga mig. godnatt vi hörs imorgon, sussa gott

emilia &jag förra helgen typ ♥
/A

sondag

kollar film och äter tårta, livs vaaa. haha imorgon äre jobba igen, fett jobbigt men som sagt blire bra sen. nej nu ska jag forsätta kolla filmen. pusssouss

bjuder, helt blek men skitsamma
/A

clarkis


saknar dig baby
/A

fullt ös medvetslös

hej igen! har precis städat mitt rum hur fint som helst nu asså. gr8. hittade dock fyra so böcker, hehe fail.. skulle ju vara inlämnade innan avslutningen :/ menmen så kan det gå när inte haspen är på asså. har hinnit lägga över lite bilder från andra datan. snart ska jag baka en tårta, fråga mig inte varför men hittade tårtbotten och grädde hemma så varför inte :D haha.. fyfan skapa härligt liv eller vaaaaaaad. tårtbak nu då. pusssss

r a n d o m
/A

älskling...........

Godmorgon! vaknade för inte så längesen, var sjukt trött igår så deckade tidigt, men det är skönt det. Nu är det jävla bröloppet över så nu kan säkeeert alla sluta skriva om det, haha fett drygt! Idag har jag inga planer, ska städa sen iaf, lever i ett äckligt rum just nu kan jag säga er. hittade lite bilder på min mobil också, haha fina! juste om två veckor åker jag och bästa karin till göteborg, nu är det bestämt :D den 4 juli åker vi! wiihooooo. hörs sen. puss

HAHAH BJUDER SOM FAN.karin&andrea i ett nötskal, ps ja jag är blek men karris har faktiskt vart i grekland nyss så ;pPPppPPPPP
/A

älskling...........

Godmorgon! vaknade för inte så längesen, var sjukt trött igår så deckade tidigt, men det är skönt det. Nu är det jävla bröloppet över så nu kan säkeeert alla sluta skriva om det, haha fett drygt! Idag har jag inga planer, ska städa sen iaf, lever i ett äckligt rum just nu kan jag säga er. hittade lite bilder på min mobil också, haha fina! juste om två veckor åker jag och bästa karin till göteborg, nu är det bestämt :D den 4 juli åker vi! wiihooooo. hörs sen. puss

HAHAH BJUDER SOM FAN.karin&andrea i ett nötskal
/A

/A

älskar dig världens bästa mamma&förlåt för idag, du är bääst!!

ps, du ser ut som en mask på bilden

@dead

Heej, är fortfarande helt sjukt seg, men sitter och kollar på kärlek på menyn med mamma nu iaf. ska snart sova tror jag. imorgon har jag inga planer men vi hörs då. godnatt sov gott - tack
hahaha

HAHAHAHAHA hittade en gammal bild på emmas blogg, jag emma&lovisa för grooovt längesen!
/A

pusssss

Heej på er! ör helt trött mn skriver ändå. igår fick ag skjuts hem till elin vi sju typ. vi börjadeklä ut oss osv.. haha sen drog jag emmelie elin amina&robert på ngn maskerad i klubbis typ :D helt mega fula hea bunten :D sen drog vi, eller ja jag emmelie elin grape&gabbe hem till elin där hennes pappa gjorde mackor åt oss. sen gick vi upp& "la" oss, sov inte ett skit men :D.. riktigt roligt igår, tror aldrig jag skrattat så mkt, alla vi va så sjukt fina. fast ne. jag var nog värst, en CLOWN, haha Emmelie var en mexikanare haha, robert en tjej &Amina en tandfe. hah :D

snygga. jag &amina

gruppbild wiiho, snygga va?

jag amina&robert, sen elin frida&matilda:)

ELIN&blondaaaaa ! sen victoria&pernilla :)
/A

out

Pizza sen hem till ellan, hoppas på en dunderkväll med snälla människor. hahhaaa. kameran e med, bildbomb imorgon. PUSS HA EN KUUUUUL FREDAGSKVÄLL FÖR DET SKA JAG HA.

haha jag&min älskling för en vecka sen typ ;)
/A

morning

godmorgon, idag gick jag upp jättetiidiiigt, för hela familjen drog tidigare än vanligt, cp. fredag idag, så sköönt ikväll blir det hem till ellan. ligger &dricker chailatte, asgott (a) men måste snart upp&åka till tåget nte lika kul de.. men vi hörs när jag kommer hem, ha en bra dag. puss

helt nöjd haha (&ful) tjej
/A

karris

Heej, kom nyss hem från stan. har fyndat lite hehe. lämna ju tillbaka mina skor &köpte ett linne,bikini trosor&ett par nya skor för bara 110 kr ;) wiiho rea!<3

va också med Karin som jag inte träffat på länge, det var skitkul. haha & vet ni?!:D jag älskar chai latte&nu kan jag göra de hemma köpte hem sån grej dom har på waynes hahaha, shit.. fett gott ju ;)
nu ska jag äta, hörs sen ! pusssssssss

bikinitrosor H&M 30:-


linne H&M 30:-

skor H&M 50:

MITT ÄLSKADE CHAI TEEEE <3333333333333333333333 BIG <3333
/A

c u

Godmorgon:) sitter här och borstar tänderna &fixar inför en dag på dagiset hehe. leker dagisfröken 8D ska snart cykla till tåget, sen efter jag jobbat klart blir det stan och lämna tillbaka mina skor eftersom dom nu finns på rea för 50 :- VÄÄÄRT. hah, ska träffa Karin, det blir super! vi hörs ikväll när jag kommit hem. puss

otroligt fräsch bild. fast ne. skitäkclig men va glad för det är jag
/A

KYSS

Heej :) är helt seg. vart en full spcäkad dag hehe. åkte till dagiset&jobbade, vi gick på utflykt haha synd! men det va kul. älskar alla små sööta barn. haha. efter jag jobbat klart åkte jag te stan och så hämtade pappa mig&vi åkt till doktorn, sen mötte jag upp victoria på stan. vi letade shorts åt henne. haha försökte hitta fel&vi fick rabatt :D så sköna. haha. sen åt vi sen åkte vi hem :) nu är jag hemma&ska duscha sen fixa inför imorgon, ska nog träffa karin på stan! pusss ha en bra kväll

jag ioch min fina vän i våra bästa dar haha :D
/A

/GREETINGSFROMTURKEY

Heej alla mına sma vanner! Sıtter ı poolbaren och chıllar med lıvet. Det ar sa varmt sa man typ tuppar av men mın och Lınns stekıga lagenhet kırrar bıffen. Fıck nyss ett meddelande om att det ska drıckas skumpa kl. 18:15 för att Lınus fyller 18, grattıs pa dıg!
Imorgon ska vı pa Turkısktspa och fa massage m.m. STEKARN HER!
Ska snart upp och duscha, hörs!
/ePıc


07:34

Godmorgon, jag är uppe med tuppen hehehehe :p cool. äter frukost ska snart cykla te tåget, fett jobbigt, kommer somna på vägen.. menmen hoppas vi inte ska på utflykt idag för det orkar jag verkligen inte.. pusssss

sakanr min älskling
/A

hehe

Tjeeeeeeeeeena. kom hem typ fyra&har sovit sen dess. haha fan asjobbigt att gå upp sju :I gick ba första dagen men lite kallt bara haha visste ej att vi skulle på utflykt.. men det gick bra. alla barn e såååå söta åh :( bebis..
ska äta sen sova igen tror jag, mega trött :S

/A

/SWAGGA

Snart kommer Linn och hennes mor och hämtar upp mig och Miche, sen blir det åka av till Arlanda och hoppas innerligt på att planet inte är ännu mer försenat. Detta blir sista inlägget i SWE på en vecka, kommer säker uppdatera i Turkey också!
TJARÅÅÅÅ!
/ePic (kommer sakna alla hemma!)

/GETREADY

Chacha, fick nyss ett sms av Ving där det stod att vårat flyg kommer bli försenat för att det är "Flygledarstrejk" i Frankrike.. Hmm, nödvändigt Frankrike! :@ Har precis packat klart men nu kommer jag väl vara tvungen att vänta ännu längre på att få åka till Arlandra, bajs. 2 timmar var flyget tydligen försenat, kommer säkert inte kunna lyfta :@
Dåligt, Ving!
/argePic

natti <3

Nu blir det sova, ska upp halv sju imorgon typ, KILL ME

haha random:D
/A

NU


/A

/HOW2SAVEALIFE

Packar, lyssnar på Asher Roth och laddar ner musik till morgondagens kommande resa.
Lite svårt blir det ju att göra allt samtidigt men ja, är riktigt taggad nu! Ikväll blir det nog en liten filmkväll med mysiga randoms♥

/ePic


hehe

Tjääänna. Kom nyss em från stan typ. sitter oc äter nu hehe. emmelie banga för hennes buss kom aldrig, synd.. vi träffade hanni&empo ist. det var nice. köpte ett par skor&en klänning typ hehe. ikväll ska jag va hemma bara hehe börjar ju jobba imorgon så.. det blir nice i slutändan iaf.

klänningen kommer från holmlunds, 99:-

och skorna från H&M 129:-
/A

/ePic

Taggar stan nu, ska leta skor, växla pengar m.m. Kalle hänger på. Hörs!


@stan

Godmorgon :) vaknade för en timme sen, tro mig det va groooov pain. hade ställt klockan haha, efetrsom elin oc jag skulle ta halv ett tåget. ska snart gå. min cykel står redan där nere så kan inte cykla -.- haha. ska som sagt fösöka hitta ett par skor det beövs. nej nu ska jag till tåget puss på er!

hörse sen.
/A

räddd bambi

Hej era nattugglor, haha driver! sitter nere i källaren (fett rädd) och webbar med elin, haha fyfan vi har kissat tms <3<3<3 haha. så spårat! imorgon blir det stan med emmp&ellie. ska köpa skor tror jag, hehe.

hahahaha spårad tjej
/A

/YOUREPIC


Så många minnen, jag älskar er.
Oscar min bästvän :( ♥
/Your own ePic


snygg

heeeeeej. har precis tagit mig en dusch och skapat mig ett härligt liv. på tisdag börjar jag jobba på ärentunavägensförskola. s´det ska bli niiice att tjäna lite pengar. med ngt som är kul haha. ska snart äta sen ska jag lägga mig tidigt ikväll. puss på er

JAG ÄR SNYGG OK?
/A

/@EMPOS HOME

Slaggar i E's säng, har lekt med hennes lillesysters hamster också. Ikväll så drar vi ut, min sista kväll i Sverige typ, som jag kan göra nåt. Så vi ba kör, först hem och käka middag med Karsch's & Jansson's.
cya
/ePic

kiss my ass

tjänna. Orkar inte resa mig upp heh fetto. igår kom emmpi hit vid typ halv sju. vid halv åtta satte vi oss på bussen påväg till isak men sen blev det inställt typ. så vi åkte till max och käkade. sen så tog vi bussen hem te pelle och våldgästade honmo, där också lovisa elin robin va... hah. skitsamma vi åkte till storvreta en vända sen till pelle. då körde vi som fan. haha driver. nej sen gick emmelie och jag och träffade lenny sen tog vi bussen. haha roligaste bussen åte åt fel håll så jag fick gå fram och fråga så var det en vuxen som gått på fel buss haha fick köra runt hela skiten igen. vi gick av en station fel men det löste sig och vi kom hem helt glada! haha idag vaknade vi vid ett &har degat sen dess. emmelie drog nyss!Idag ska jag va hemma och ta det lugnt&idag menar jag det! haha
kyss

älskar dig bästa
/A

/BIKBOKVS.DINSKO


/KISSEN

Mina fina älsklingar som ingen vill köpa.. Och nu har ena gipsat ben, ser ut som en korv.
Älskar er mina fina bebisar.
/ePic

STORM

Det är storm ute! HAHAH fyfan träden på baksidan blåser typ omkull när som helst, är glad nu&redo att köra igen men vädret tilllåter inte! mamma&pappa kom nyss hem. mamis va så gullig &köpte ett linne till mig. fast det var typ för stort men det får användas iaf. puss

linnet.
/A

/HAPI

Idag har jag varit på Gränby med mor min, fixat det sista till Turkiet osv. Köpte ett par ballerina impuls, bara för att jag inte har några andra sommarskor förutom högklackade. Sen kom Nina&Josefin och fikade, mamis fyllde år igår. Och det bästa av allt, gissa vem som fixat Eclipse-biljetter? Jaaaaag! :D
Och har sparat ihop ungefär 5000:- nu, är inte riktigt säker men ungefär!
Ska till daddy och mysa nu med världens magkatarr och hemma väntar en kattunge med brytet ben, så får ta hand om den ikväll och träffa Emmpi.
cya
/ePic

-


I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears
And if you have to leave, I wish that you would just leave
Your presence still lingers here and it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

You used to captivate me by your resonating light
Now, I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams


/A

AAARG!

yoyo! har vart igång hela ddagen! nej det har jag inte fyfan är så arg/ledsen/*villbaradö* hjälp mig tack.. åh att det finns såna som dig som går och !##¤%&/! åh blir så lack. fyfan hoppas YOU BURN IN HELL FUCKING BITCH

fuck you
/A

/EPICNIGHT

Yo! Igår var vi i humc somvanligt.. Ska nog bygga en liten koja där så känns det mer rätt, vissa har ju redan börjat flytta in med soffor osv, hehe. Jag Andrea och Emmp drog först till en lokal med massa killar och mös lite, sen drog vi till eko och mötte upp massa. Vid 2 tiden drog jag emmp och grejp till Max och åt, sen så såg vi när polisen tog Stefan.. Stackars. Sen tog vi bussen till stv och Emmpis far hämtade oss där, sen slaggmode. Fast deckade på datorn till Spread, snygg film detdär. Ikväll ska jag bara tare lugnt som fan, pallar inte röra på fläsket.
3dagar kvar♥

/ePic

yoyo

hej på er kära vänner! är hemkommen efter en dunder kväll i ekonmikum, som vanligt! haha vart där hela veckan typ, men de e bra. träffa massor av mina vänner, men tog bussen hem tidigt som jag lovat mamma (a) nu ska jag snart sova. men först sitta upe lite till vafan sommarlov. puss på er!

älskar dig mamsi!
/A

/OFF

/ePiiic

/AVSLUTNING

Hejsan, igår hade vi på Ärentunaskolan avslutning. Riktigt sorgligt men känslokall som jag är så grät jag inte en enda droppe, tyckte mest synd om t.ex. Tara som ska flytta imorgon, hon kom till våran klass i åttan om jag inte minns fel men hon kom in i klassen snabbare än någon annan hade förväntat sig. However så kommer jag sakna henne som in i helvete. Och Adus min man, kommer sakna dig med men du har förmåga att dyka upp lite överallt så jag känner på mig att vi ses snart :) Och resterande av klassen, jag kommer sakna oss, alla mattelektioner vi pratar bort, iofs så pratar vi bort varje lektion men skitsamma. Tror ingen klass kommit så nära varandra som vi har gjort, ni är bäst!♥
När jag kom hem efter avslutningen blev det fika med båda familjerna, sen drog jag till bussen för att möta upp mina älskade vänner på Max, Andrea trodde somvanligt att hon tappat bort sin mobil/kamera så hon fick lite panik men hittade den i vanlig ordning. Sen begav vi oss emot Stadsparken och stannade tydligen till där i ca 5 sekunder, sen begav vi oss till humc. Hade jättekul, sen drog jag Jeppe och Rikard till Thomas som hämtade oss, drog en liten fika i hans rum sen deckmode.
Ikväll är det humc igen som gäller om vädret tillåter. Bilder kommer när någon lägger upp.
/ePic

Nu köööööör vi

Nu är jag klar för skolavslutning, ska bli sååå skööönt. åh vad jag är taggad! kommer sakna klassen skolan lite hehe. menmen man har kvar dom man vill! haha taskig, nej men dom man vill hålla kontakten med gör man det med. nu ska jag snart åka! hörs imorgon med massa bilder puss!


/A

skolavslutniing! NU KÖR Vi

Hej! kass upptadering men det får ni räkna med har sommarlov ju, eller nästan iaf. idag ör det avslutning åh vad jag längtr :D hehe. sover hos linnis ikv, myys. nu ska jag sova sen börja fixa mig, kommer bilder sen!kyss

/A

.

Hejsan, kommer nog inte bli sån mycket mer uppdatering de kommande dagarna. Lite strul, sånt som händer i en femtonårig flickas tragiska liv! Men gråt inte homies, I'll be back!
/ePic

/PROM2010

Älskar er, 9B

BALEEEEEN



/A

BALEEEEEN



/A

taggmode

Gidmorgon, just nu är jag sjukt taggad tills ikväll, trodde jag va en fttilapp men hittade 70 kronor hehe (ja mycket) ska snart te bussen, sen tar jag elin&emmp kvart over tolv bussen hem igen &fixar&taggar. NU KÖR VI!
Hhar ingen bild hehe hejdp
/A

taggi

nu börjar jag bli taggad på balen haha, fyfan va kuul. ska snart sova så man är pigg till imorgon. ska prova sätta på lösnaglar snart tror jag, om jag pallar hehe. nu musica

hahahahs ser ut som ett troll. osminkad så jag skyller på det
/A

/PROM

Challaaaaa, imorgon smäller det! Kan inte beskriva hur taggad jag är, till skillnad från Andrea. Asså det är gryyymt!
Sen på torsdag Avslutning och fredag Ekonomikum, och om 8 dagar åker jag till Turkiet!
AZM!
/ePic

hehe

heeej. lång dag idag faan. började med melodifestivalen vi ägde dåra , skulle vunnit båda gångerna men eftersom vi vann första fick vi inte vinna igen... surt. men men. sen brassa vi till stan med massa, hehe. juste fick träffa emmelie&elin idag fick finfina presenter :D saknat dom sååå.. sen brassade vi stv för lite grejs, sen fick jag emmpi&adus vänta på tåget i typ en timme, kuul. kom hem tillslut, och nu är jag så jävla trött. blir sova tidigt idag. BAL imrogon! taggrå, fast nej e fan inte taggad... konstigt nog

dålig bild men två armband från elin&emmp

och ett par såna skor. tack sååå mcyket pusspuss
/A

/GET USED TO IT

Goddag, sitter här med ont i magen och ont i halsen. Som sagt hade vi Melodifestivalen idag, jag tycker personligen att vi rockade fett men alla får ju ha sina egna åsikter (hehe). Filmer osv ligger uppe på FB så kika in där om ni vill höra lite "skönsång". Imorgon är det bal och jag är så jävla taggad på livet. Mina sista dagar som nia ska bli azm! Snart kommer Pessie hit och lämnar sina kläder till imorgon. Hörs då!

melodifestivalen

godmorgon. bloggade inget igår men orkade fan inte haha. fyfan. fortfarande helt död efter helgen men snart får vi sommarlov, yyyye. imorgon är det bal också, gud va tiden går! idag har vi melodifestvival på ärentunaskolan. kuul att vi är helt seriös, ja ..... fast ne heheh. jävla stållar :P
nu ska jag fixa mig. hejdo

man ser tillochmed hur sliten jag är haha..
/A

/KHALAS

Imorgon är det daz daug, Melodifestivalen går av stapeln i Ärentunaskolan och vad om inte Björn Rosenström är perfekt? Vi har spelat in Het och gjort våran egna lilla remix av det hela, jag och Karlie ska stå och sjunga live. Och redan nu kan jag säga att det låter INTE bra och vi är INTE seriösa, vi ger bara allt för att vi slutar nian om 4 dagar.
Mannen, Myten, Legenden

/ePic

/SPOTIFY

Sängen-Gränby-City Gross-Plantagen-Mormor
Nu: Klippa gräset

Snart 1 år sedan

/ePic

/HUMC VS. LYSSNAÄNGEN

HUMC
LYSSNAÄNGEN





/MOT HUMC

/ePic

taggar för kvällen

Lite dålig upptadering men aja. Har fixat klart mig nu för kvällen, fast ska nog sätta på mig ett par strumpisar. hehe. ikväll blir det grillning woho. sen sover jag nog hos emma om mamsi tillåter det hehe :p tar nog halv sju bussen in haha sen får jag leta mig fram dit alla är. det funkar ju, pusss

haha vet fortfarande inte hur man gör självutlösare så får sträcka på armen haha kvällen oooutfit

&facelook, shit bloggarN ?!
/A

/NO ESCAPE

Hola! Har nyss ätit frukost, ska snart ut och sola. Igår var vi vid Lyssnaängen, från början var det typ 15 pers när vi kom, sen efter 9 så började alla droppa in, tillslut så var vi kanske 60+ pers om inte mer, kommer inte riktigt ihåg med det var sjukt många. Kände typ 20% av alla som var där. Dem mest oväntade dök upp men fick träffa några som det var riktigt längesen, that party last night.. Bilder kommer väl upp när man blir taggad någonstans, var fan kameror överallt. På bussen hem så var hela bussen proppfull, fönstrerna immade igen. Ikväll blir det åka-av igen, men nu i Ekonomikum med alla från 9b+9g typ :)
rock on baaaaa
/ePic

/ANDREA


lite bilder från igår, mer finns på facebook! kyss

jihaaa

god morgon på er! uppe tidigt idag av nån anledning. gårkvällen ar awesome! har skit många bilder (bara fula) som kanske kommer upp lite senare! taggar om för en dunder kväll idag igen med brudarna, tror det blir grillning, om min hosta tillåter det. hosar som ett as!

emmis&jag
/A

HEY HOE


good night

Tar halv sju tåget te Johanna sen drar vi vidare te lyssnaängen, så härligt där förra året. hoppas på en dunderkväll! wiiihii puss!

/A

Lyssnaängen 2009

/ePiiiiiiiiiiiiiiic

/STUDENT

Hejsan! Kom nyss hem från stan, har varit där sedan kl 12. Slutade halv 12 för att vi har jobbat med "melodifestivalen" hela dagen, vårat bidrag kommer steka skiten ur de andra :) Fick ypperligt trevligt sällskap på bussen, 3 skitpackade 20 plusare som försökte supa ner mig, sen ville dom skjutsa hem mig. Ikväll åker jag och Deutt nog till Lyssnaängen, var ju ettag sedan vi senast var där.

/ePic

woooho

kul att jag skrivit ett inlägg så försvann alllt, bara att börja om-.-
idag vaknade jag fyra för att åka te skolan vid kvart i fem, klassen skulle på fågelskådning, hur många va där? mindre än hälften iaf -.- vi tog oss te tiptoppen, lekte &fikade. vid halv åtta hämtade pappa mig vid ip. sen åkte jag hem deckade i sängen och vaknade halv ett, skulle åka till stan men va så jävla trött.. ikväll ska kanske jag&johanna te lyssnaängen men vi får se. puss på rumpan

en bild från idag tagen av matilda. puss på er
/A

/SOLO

Heisan. Idag har jag varit ute hemma hos Empo med Ellen Jeezy och Deutt och solat, sen kom Gabe Rut och Marcus. Vi käkade och drog hem till mig och kollade på Harry Potter.
I don't want to walk this earth if I gonna do it solo.
/ePic

/ANDREA

Godmorgon. är sååå jääävla trött -.- haha har inte kunant sova ngt alls, känns som jag suttit i en karusell hela jävla natten, hela sängen gungade.. nu ska jag te skolan snart. kuul -.- saknar emmelie elin lovisa karin, :(

dagens från igår :ppppp

underbart

HEEEJ! har haft en underbar dag på grönan med mina fina vänner&har riktigt fina (fula) bilder. haha tror aldrig jag skrattat så mkt som idag, fyfan. &våra grabbar fick ragg också ;))) själv blev vi tjejer dissade av några p12or..

mer bilder imorgon, nu ska jag sova. pusss
/A

/D3000VIRGIN

Yo,va ute med Jeezy och tog hennes systemkameras oskuld. Det var skönt.

/ePic


/SUNSET BEHIND YOUR EYES

Hejsan hoppsan. Sitter hemma hos låtsasfarmor och äter tårta, jävla svull. Sitter och drömmer mig bort till i helgen, fan så jävla skönt det ska bli. Vill till Stockholm, saknar Dens. Saknar allt gammalt. Saknar dig.

Bilder från idag (baxmode av Empo) :

/ePic


/ANdrea


finfin tårta elin &jag gjorde i lördags. hehe alla njöt av den. det vet jag, visst flickor?!


shorts ala andrea

Klippte nyss av ett par byxor jag aldrig använder till shorts, blev överraskande bra hehe

har precis hittat kamera sladden så nu blir det slut på massa webb bilder. puss
/A

/MOVIE

När du väl har börjat, kommer du aldrig mer vilja vara utan det.
Ska lägga mig i sängen, med ett glas loka och kollar på Never Back Down som Kalle tipsat mig att se.
Vad är det mellans oss och svettiga killar i snagg som slåss? Jag vet då inte, men något är det.
CYA
/ePic

/CITY


Chacha, ePic her. Idag var jag på stan med Deutt, Rutte och Gabe. Vi fikade, kollade klänning åt Andrea och lite till.
En vecka kvar till balen!

mongisar <3

/ePic

hehe

heeeeeeeeeeeeeeyyooo. ligger och goffar som fan , tryckt i mig en halv chipspåse, värsta charmtroll.. idag va jag på stan med hanni. vi träffade gabbe&rutte satte oss och fika, sen drog rutte då fick vi leta som galningar efter ngt till mig te skolavslutningen, till slut hittade jag ett linne. men är osäker. Sen sa vi hejdå till gabbe & sprang te tåget. där har ni min dag. Imorgon blir det grönalund med klassen, fyfan va kul hahah :D har dock inte bestämt mig vad jag ska ha på mig, tänk om det regnar liksom hehe.. jaja. hörs sen. puss

hittade en hel mapp på datan med ungar, scary? :s
/A

/SCHOOL

Ska pallra mig till skolan nu, cya!
/ePic

Be cool stay in school

Godmorgon! läsarna går uppåt, försätt läs :D har precis fixat mig. helt slaffs idag hahaha, ska kanske till stan får se, om nån vill med .. hehe :( ska ner och öta lite fruost sen dra mig till ellen. ha en bra dag! kiss

haha kör på klasströjan idag (Y)
/A

RSS 2.0