Kärringsjukan!

(Ta detta inlägg med en nypa salt, speciellt mina 30+ läsare ha-ha! )
Godkvell, härlig stavning.
Sitter och tuggar på en god orange morot*host* och ska snart hugga in på min vackra gulbruna mandarin, känna sig lite nyttig sådääääääär.
Nej men.. Det är det enda som huset har att erbjuda, kanske ska hämta stavmixern och hälla i lite gurka tomat äpple och apelsin så blire shurda!
anledningen till detta inlägg är att jag har diagnostiserat min mamma som "kärringsjuk".
Ska gubbsjukan finnas så ska kärringsjukan finnas,därmed basta!
Kännetecken:
Inträffar vid 40-44 års åldern hos medelmåttiga kvinnor.
Är ute och utför någon form av motion minst 4 gånger om dagen, helst stavgång eller lättjoggingpass och helst i centrala delar av hemstaden.
Bråkar med söner/döttrar & man minst 10 gånger om dagen, helst om datorsittning, dåliga matvanor eller ostädade rum, men glöm förfan inte bort läxorna(!). Försöker låta bli att äta sötade saker så det bara finns gammal frukt, yogurth, morötter & sega riskakor hemma, och gammal frukt och sega riskakor just därför att försöka motstå detta också. Tycker att hon är fet och inte duger till något och tål ingen salgs kritik alls utan blir då "emotionellt vrak". Tänker dock inte på att barn/män blir lidande av denna bristande matförråd. Dock så har hon ett super hemligt-skåp med 86% choklad som hon lyckas ta en ruta av/dag, men detta är superhemligt för att inte män/barn ska springa och nalla hennes älskade choklad.
Varje gång hon uppembarar sig så hörs en ljudlig suck och stampar med fötterna i golvet som om hon trodde golvet var rabiessmittade hundar varje gång hon går.
Är sur och vresig den största delen av dagen och bara tjatar och tjatar.
Barn och män tror ofta att deras mammor/kvinnor har blivit emotionella klimakteriekossor men! frukta ej, din mor/hustru har bara kärringsjukan!
Ger med sig när alla ungar flyttat ut och när gubben har gift sig med TV:n och blivit fet.



Som sagt, ta detta med en nypa salt ;)
/J


Åsikter
Postat av: jenny

HAHA så jävla sköön! du glömde dock att hon har till och med slutat köpa apelsin juice med 100% apelsiner för att hon tycker att det är för mycket socker i innehållet -.-

2009-11-12 @ 21:02:55
URL: http://jjnnyandersson.blogg.se/
Postat av: KB

Skönaste inlägget vi läst någonsin! hahaha KB är nu din fan club :D

2009-11-12 @ 21:27:27
URL: http://kbbloggen.blogg.se/
Postat av: jenny

hahaha ganska kul

2009-11-13 @ 01:37:04
URL: http://jennypearson.blogg.se/

Your opinion here

Namn:
Ha kvar ditt namn?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress :

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0